ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ-ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΣΙΝΑΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ

Για περιφράξεις, η εταιρεία Σινάνη & Σια ΟΕ με έδρα της την Αθήνα – Γλυκά Νερά, είναι η ιδανική επιλογή και βασικός προορισμός στην αναζήτησή σας για άψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματικό αποτέλεσμα και συμφέρουσες τιμές.

Έχοντας πίσω μας χρόνια εμπειρίας, που πηγάζουν από τη συνεχή και ενεργή παρουσία μας στον συγκεκριμένο χώρο από το 1977, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σχετική εργασία μας ανατεθεί, άμεσα και ολοκληρωμένα.

Η εταιρεία Σινάνη & Σια ΟΕ, που εδρεύει στην Αθήνα – Γλυκά Νερά, δραστηριοποιείται στη συρματουργία (παραγωγή συρματοπλέγματος), στην πώληση υλικών περίφραξης (χονδρική και λιανική), καθώς και στην τοποθέτηση περιφράξεων (σε αγροτεμάχια, οικόπεδα, γήπεδα, κλπ).

Το πολύπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσει με προσοχή τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να σας προτείνει αρμοδίως την ιδανική για εσάς λύση. Παράλληλα, κάθε εργασία που ολοκληρώνουμε συνοδεύεται από την απαραίτητη εγγύηση.

Εκτός από τις περιφράξεις, η επιχείρησή μας παράγει και εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα σχετικών υλικών (χονδρική και λιανική), τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, ενώ είναι και πιστοποιημένα με ISO.
Εκτελούμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα, ενώ μπορούμε να σας διαθέσουμε δείγματα των υλικών, καθώς και τα πιστοποιητικά τους.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε κι εσείς με την εταιρεία Σινάνη & Σια ΟΕ, στην Αθήνα – Γλυκά Νερά, για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τις διαδικασίες, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το κόστος της περίφραξης που σας ενδιαφέρει να τοποθετήσετε.

Εμπιστευτείτε μας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!

Προϊόντα:

  • Συρματουργία – Συμαρτοπλέγματα
  • Κονσερτίνες – Αγκαθωτά
  • Πλέγματα
  • Πόρτες Περίφραξης
  • Σωλήνες – Σιδηρογωνίες
  • Προϊόντα Περίφραξης
  • Περίφραξη

ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ-ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΣΙΝΑΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

07:00 - 17:00

Τρίτη

07:00 - 17:00

Τετάρτη

07:00 - 17:00

Πέμπτη

07:00 - 17:00

Παρασκευή

07:00 - 17:00

Σάββατο

07:00 - 14:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Κωνσταντινος Β. 30/06/2020 17:54
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλά υλικα και εξαιρετικοί τεχνητες