ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ | ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΜΙΝΑ ΟΑΚ

Από το 1972, η επιθυμία της κας Μίνας να φέρει στην Αθήνα κάτι από την Νοσταλγία της Μεσσηνίας που είχε γεννηθεί και είχε αγαπήσει τη γη από τις προτροπές του παππού της Γιάννη Φειδά, που την φιλοξενούσε τα καλοκαίρια, σ’ ένα μικρό χτήμα στον Μεσσηνιακό κάμπο, στην Ευα, κοντά στην στην Αρχαία Μεσσήνη (Ιθώμη) και η πραγματική προσήλωση της στην καθαρή γεύση των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, την ώθησε στην αγορά των πρώτων δέκα στρεμμάτων, στην παραλία του Μαραθώνα.

Από κει και ύστερα, η πορεία και η ανάπτυξη της οικολογικής γεωργίας από τότε που φαινότανε, κάτι τελείως δονκιχωτικό, επεισοδιακό, παράξενο, μέχρι σήμερα, που το χτήμα πενταπλασιάστηκε και έγινε μια μικρή Ανώνυμη Εταιρεία, γιατί ήθελε να είναι και επαγγελματικά σωστή, όπως τα προϊόντα και τα ζώα που καλλιεργούσε και έτρεφε, ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς, δύσβατος, αλλά η ικανοποίηση του αποτελέσματος δεν είναι μικρή! Δεν λέμε κερδοφόρα, αλλά όταν καταφέρνεις να περάσεις σε περισσότερους ανθρώπους το μήνυμα της καθαρότητας της γεύσης, του περιβάλλοντος και της ζωής σου γενικότερα, τότε τα νούμερα έχουν πολύ μικρή σημασία.

Το 1994 ιδρύθηκε η ΟΑΚ Α.Ε και περιέλαβε μέσα της και τις εκτάσεις με τα ελαιόδεντρα από τη Μεσσηνία και τώρα πια παράγει το “εξαιρετικό” παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης.

Έτσι αισθανόμαστε πιο πλήρεις, πιο αυτάρκεις, γιατί μπορούμε να έχουμε μια μικρή βέβαια παραγωγή, αλλά, απ’ όλα τα κηπευτικά, ένα εξαιρετικό κρασί, μαζί με το λίγο παραδοσιακό τυρί, από αρνίσιο – κατσικίσιο αγνό γάλα, και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Μια μικρή Μονάδα, που θέλουμε να “παίζει και το σχολείο”, για τους άλλους παραγωγούς. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε 3 – 4 μαγαζιά οικολογικών προϊόντων. Είναι επώνυμα και πιστοποιημένα από τη ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ. Επίσης στην προσπάθειά μας να έχουμε καθαρά προϊόντα για τον εμπλουτισμό του εδάφους μας με βιολογικά ελεγμένα υλικά, μας προέκυψε από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, το ” ζωντανό χώμα”, πιστοποιημένο για την καθαρότητά του και από τον Δημόκριτο και έχουμε την χαρά ότι αντιπροσωπεύουμε αυτά τα προϊόντα, για όποιους παραγωγούς ενδιαφέρονται, να δοκιμάσουν τη δύναμη και την καθαρότητά τους.

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει πριν από 35 χρόνια, από το “Αγρόκτημα Μίνα”, στον χώρο του Μαραθώνα και στον Παραδεισένιο Μεσσηνιακό κάμπο με τις ασημόχρωες ελιές, φαίνεται ότι βρίσκει πολλούς υποστηρικτές της ιδέας της καθαρής τροφής και σκέψης και αυτό είναι το μεγαλύτερο “κέρδος” για τη μικρή μας μονάδα, που είχε το θάρρος να ξεκινήσει πριν από τόσα χρόνια με μηδενικές προοπτικές, αλλά με την πίστη στον “καθαρό λόγο” και “στην απλή λογική”.


ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ | ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΜΙΝΑ ΟΑΚ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Θεσσαλίας 43, Μαραθώνας, Νομός Αττικής, 19027

GPS

38.12907, 23.9744

Τηλέφωνο
Ιστός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Efi 22/06/2020 15:54
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Υπέροχα προϊόντα ιδανικα για μικρα παιδια..