ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ AGRIHERB ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΘΕΡΜΗΣ | ΜΥΣΙΡΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ AGRIHERB

Η Agriherb αποτελεί ένα επιχειρηματικό εγχείρημα στο χώρο των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών ( Α.Φ.Φ. ), από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο γεωπονικό χώρο τα τελευταία 20 έτη.

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει δυναμικά στη χώρα μας η καλλιέργεια αρωματικών φυτών για παραγωγή ξηρής δρόγης και αιθέριων ελαίων. Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο κλάδο της αγροτικής μας οικονομίας με υψηλή οικονομική πρόσοδο και εξαγωγικό προσανατολισμό.

Ένα μεγάλο όμως πρόβλημα για τους υποψήφιους καλλιεργητές είναι η προμήθεια του κατάλληλου πολλαπλασιαστικού υλικού για τη φυτεία τους. Πρέπει να επιλέξουν το κατάλληλο είδος και ποικιλία ώστε να διασφαλίσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το τελικό προϊόν τους (δρόγη ή αιθέριο έλαιο) και τα οποία απαιτούν οι αγορές του εξωτερικού.

Σκοπός μας

Η προμήθεια του κατάλληλου πολλαπλασιαστικού υλικού για τον επιχειρηματία καλλιεργητή Α.Φ.Φ. που θα του εξασφαλίσει την επιτυχία.

Παράλληλα στηρίζουμε την προσπάθειά του σε όλα τα στάδια καλλιέργειας με επισκέψεις στον αγρό και τεχνική υποστήριξη κατά τα στάδια αποξήρανσης και μεταποίησης των προϊόντων.

Υπηρεσίες:

  • Παραγωγική Διαδικασία
  • Υποστήριξη Καλλιέργειας
  • Καλλιεργείστε Αρωματικά

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ AGRIHERB ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΘΕΡΜΗΣ | ΜΥΣΙΡΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ AGRIHERB - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Παναγιώτα Λ. 06/08/2020 16:15
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πάντα ποιοτικά αρωματικά φυτά …