ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΑΦΝΗ | ΤΟ ΦΙΛΕΜΑ

Με εμπειρία χρόνων το Φίλεμα σου φέρνει εκλεκτά υλικά για να δημιουργήσεις τα πιο νόστιμα και υγιεινά γεύματα.

Μαζί μας μπορείς να ανακαλύψεις νέες γεύσεις χρησιμοποιώντας ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα όπως ακριβώς έκαναν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας.

Η φιλοσοφία μας είναι η ποιότητα, οι καλές τιμές, και η προσωπική εξυπηρέτηση. Σκοπός και στόχος μας είναι η στήριξη των μικρών Ελλήνων παραγωγών, συγκεντρώνοντας τα εκλεκτότερα ελληνικά προϊόντα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από παξιμάδια, ζυμαρικά, και όσπρια. Μπορείς να βρεις όλων των ειδών τα παξιμάδια από παραδοσιακούς φούρνους της Κρήτης, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Επίσης, θα βρεις αγνά και πάντα ελληνικά όσπρια, διαλεγμένα για την ποιότητα, το άρωμα, και τη γεύση τους από επιλεγμένους συνεταιρισμούς, πάντα με σεβασμό στον Έλληνα αγρότη.

Τα ζυμαρικά είναι χειροποίητα και βασισμένα σε αρχαίες παραδοσιακές συνταγές από την Κρήτη.

Τέλος, με την επίσκεψή σου στο φυσικό μας κατάστημα μπορείς να βρεις μεταξύ άλλων προϊόντα ψυγείου όπως γραβιέρες, βαρελίσιες φέτες, και εκλεκτά τυροκομικά από όλη την Ελλάδα, ιδιαίτερα αλλαντικά τα οποία είναι αυθεντικά και ξεφεύγουν από τα γνωστά βιομηχανοποιημένα, καθώς προέρχονται από μικρές οικογενειακές αλλαντοποιίες από όλη την Ελλάδα, αλλά και προϊόντα κατάψυξης όπως ηπειρώτικες πίτες, καλτσούνια κ.α., τα οποία δεν μπορούμε (ακόμα!) να διαθέσουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προς εσένα.


ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΑΦΝΗ | ΤΟ ΦΙΛΕΜΑ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:30-15:00

Τρίτη

8:30-14:30 & 17:30-21:00

Τετάρτη

8:30-15:00

Πέμπτη

8:30-14:30 & 17:30-21:00

Παρασκευή

8:30-14:30 & 17:30-21:00

Σάββατο

8:30-15:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed