ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΟΡΑ ΠΩΛΗΣΗ ΑΝΤΙΚΩΝ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ | ΠΟΠΗ & ΝΙΚΟΣ

Στο παλαιοπωλείο ΠΟΠΗ & ΝΙΚΟΣ, που βρίσκεται στο Γκύζη, στην Αθήνα, σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία από υπέροχα παλαιά έπιπλα, καθώς και αντικείμενα διαφόρων ειδών, που σας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή.

Μετά από τηλεφώνημά σας, μπορούμε να επισκεφθούμε το χώρο σας, να εκτιμήσουμε τα αντικείμενά σας και να τα αγοράσουμε άμεσα και, προπαντός, τοις μετρητοίς, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ενδιαφερόμαστε και αγοράζουμε κάθε τι παλιό: ασημένια και χρυσά κοσμήματα, φο μπιζού, ρολόγια, αλλά και γραμμόφωνα, μαγκάλια και διάφορα έργα τέχνης.

Με πολλή αγάπη για τη δουλειά μας, αλλά και για το σπάνιο και το παλιό, καταφέραμε στα χρόνια λειτουργίας του καταστήματός μας να συλλέξουμε παλαιά, μοναδικά έπιπλα, όπως: βιτρίνες, τραπεζάκια, καθρέπτες, καθώς, επίσης και πίνακες, διακοσμητικά είδη, εικόνες, ασημικά, υαλικά, πορσελάνες, σερβίτσια κ.ά.

Επιπλέον, διαθέτουμε συλλογές όλων των ειδών, όπως μουσικούς δίσκους βινυλίου, κόμικς, νομίσματα, γραμματόσημα, κομπολόγια και βιβλία. Για όλους εσάς που θέλετε να διακοσμήσετε το χώρο σας με ιδιαίτερα κομμάτια, στο παλαιοπωλείο μας ΠΟΠΗ & ΝΙΚΟΣ θα βρείτε και στρατιωτικά είδη, όπως παράσημα και σπαθιά.

Τέλος, αναλαμβάνουμε, άμεσα και αποτελεσματικά, το άδειασμα και καθάρισμα παλαιών σπιτιών, υπογείων και αποθηκών.

Επισκεφθείτε το παλαιοπωλείο μας ΠΟΠΗ & ΝΙΚΟΣ, στο Γκύζη, στην Αθήνα, ταξιδέψτε μέσα στο χρόνο, αγοράστε συλλεκτικά αντικείμενα μοναδικής αξίας και, παράλληλα, αυξήστε το εισόδημά σας, πουλώντας σε εμάς ό,τι δεν σας είναι πλέον χρήσιμο.


ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΟΡΑ ΠΩΛΗΣΗ ΑΝΤΙΚΩΝ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ | ΠΟΠΗ & ΝΙΚΟΣ - greekcatalog.net
Επισκέψεις: 184
Σήμερα: 3

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00-17:00

Τρίτη

10:00-17:00

Τετάρτη

10:00-17:00

Πέμπτη

10:00-17:00

Παρασκευή

10:00-17:00

Σάββατο

10:00-17:00

Κυριακή

Κλειστά

Και Κατόπιν Ραντεβού Εκτός των Ωρών Λειτουργίας.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Αχιλλέα Παράσχου 104, Γκύζη, Αθήνα, Τ.Κ.11475

Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed