ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ | ΒΑΡΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ | Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ 

Φτιάξαμε εδώ και μερικά χρόνια ένα χώρο προσχολικής αγωγής και δημιουργίας έχοντας σαν στόχο να προσεγγίσουμε σε υψηλότερο επίπεδο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ταλέντων, της προσωπικότητας και της ανάπτυξης των γνώσεων των παιδιών μας. Άλλωστε το όνομά μας ”Ο Κήπος των Παιχνιδιών” ένα παιδί, μας τον έδωσε… Δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και προσοχή ένα χώρο χαρούμενο, φωτεινό, λειτουργικό και πάνω απ’ όλα ασφαλή.

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μουσικοκινητικά παιχνίδια με τη μουσικό μας και συχνές θεατρικές παραστάσεις στο χώρο μας.

Δραστηριότητες…
 Ασκήσεις Πρωτογραφής και Αρίθμησης Πλήρης Διατροφή (δεκατιανό μεσημεριανό) με Βιολογικά Προϊόντα
 Παραμύθι – Κουκλοθέατρο – Δραματοποίηση Παιδίατρος – Παιδοδοντίατρος – Ορθοπαιδικός
 Κατασκευές – Εικαστικές δραστηριότητες Επισκέψεις από θέατρα στο χώρο μας
 Μουσικοκινητική (σύστημα ORF) Αγγλικά

Υπηρεσίες : Ασφάλιση – Μεταφορά με το σχολικό μας – Συμβεβλημένοι με Ταμεία. Ανοικτά όλο το χρόνο εκτός Σαββάτου – Κυριακής και επίσημες Αργίες.

Σαν σταθμός πιστεύουμε ότι μαθαίνουμε καλύτερα παίζοντας, χρησιμοποιούμε την μέθοδο “Project” για ν’ αναπτύξουμε ένα θέμα μέσα από όλους τους μαθησιακούς τομείς. Κάθε δραστηριότητα έχει στόχο τη μάθηση με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο καθώς και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και της αντίληψης των παιδιών στο μέγιστο δυνατό.

Στην τρυφερή και τόσο σημαντική ηλικία θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις με αγάπη και φροντίδα για πιο ευτυχισμένα, χαρούμενα με γνώσεις και σταθερό χαρακτήρα παιδιά που θα ανταπεξέλθουν στα δύσκολα και εύκολα των μετέπειτα χρόνων τους.

Θα θεωρήσουμε ότι έχουμε πετύχει τους στόχους μας όταν τα παιδιά μας δουν τον χώρο μας σαν δεύτερο σπιτικό τους. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο χώρο μας για να γνωριστούμε από κοντά. Ελάτε να συζητήσουμε και τις δικές σας ιδέες..!

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε!!

Φιλικά,
Βικτωρία Κορωναίου


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ | ΒΑΡΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ | Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 20:00

Τρίτη

08:00 - 20:00

Τετάρτη

08:00 - 20:00

Πέμπτη

08:00 - 20:00

Παρασκευή

08:00 - 20:00

Σάββατο

08:00 - 17:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Σοφία Παράσχου 20/07/2019 10:10
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση

Πολύ καλός χώρος και παιδικός σταθμός. έμπειρο προσωπικό με αγάπη για τα παιδιά!!!έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα