Πεταλούδα – Μουσικό Νηπιαγωγείο
Ο παιδικός σταθμός – μουσικό νηπιαγωγείο Πεταλούδα, με έδρα το Πολύγωνο στην Αθήνα έχει ανοίξει την αγκαλιά του στους μικρούς μας φίλους, για να τους δώσει τα εφόδια, τις γνώσεις καθώς και πληθώρα παιδαγωγικών και καλλιτεχνικών ερεθισμάτων, που θα θέσουν τις βάσεις για την υγιή και ολόπλευρη ανάπτυξή τους.

Σ’ έναν προσεγμένο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά, εφαρμόζουμε αποκλειστικά ένα νεοφανές μουσικό και καλλιτεχνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με σκοπό τα «πεταλουδάκια» να διαμορφώσουν τα θεμέλια της μουσικό – καλλιτεχνικής τους παιδείας. Τα πλέον σύγχρονα παιδαγωγικά προγράμματα και οι διακεκριμένοι παιδαγωγοί και συνεργάτες του παιδικού σταθμού – μουσικού νηπιαγωγείου Πεταλούδα έχουν σκοπό να «προικίσουν» τα παιδιά μας με τις πιο όμορφες εμπειρίες και εικόνες από το πρώτο τους σχολείο.

Εκτός από το Πολύγωνο, μπορείτε να μας βρείτε και στο δεύτερο χώρο μας στον Άγιο Ελευθέριο, Νικηφόρου Λύτρα 24 στο Γκύζη αλλά και στο νέο μας χώρο στην Μομφεράτου 66 στο Γκύζη.

Εγκαταστάσεις
Οι εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού Πεταλούδα τόσο στο Πολύγωνο όσο και στο Γκύζη είναι ειδικά διαμορφωμένες για τη φιλοξενία των μικρών μας φίλων. Όλοι οι χώροι μας πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες κάθε ηλικίας ξεχωριστά, διαθέτοντας μεγάλους προαύλιους χώρους για άφθονο παιχνίδι και χώρους υλοποίησης διαφορετικών δραστηριοτήτων. Άνετοι, ζεστοί και όμορφα διακοσμημένοι, είναι φιλικοί προς τα παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας. Στο χαρούμενο, πολύχρωμο και οικογενειακό περιβάλλον των σταθμών μας, τα παιδιά νιώθουν άνετα από την πρώτη στιγμή. Εδώ, λαμβάνοντας όλη τη φροντίδα, την εκπαίδευση και την αγάπη που χρειάζονται, ανοίγεται για τους λιλιπούτειους φίλους μας ένας νέος ορίζοντας γνώσεων και εμπειριών.

Παροχές
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον παιδικό σταθμό Πεταλούδα περιλαμβάνει μουσική εκπαίδευση μέσω της εκμάθησης μουσικών οργάνων, κουκλοθέατρο, παραμύθι, οργάνωση παιδικών πάρτι, επισκέψεις σε μουσεία και άλλες εκδρομές. Τα σχολεία μας εφαρμόζουν το πιο σύγχρονο παιδαγωγικό σύστημα.
blue-btfl-trn

​Διαθέτουμε 4 τμήματα τα οποία χωρίζονται ως ακολούθως:

 • Μεταβρεφικό
  2 – 3 ετών
 • Προνηπιακό Α΄
  3 – 4 ετών
 • Προνηπιακό Β΄
  4 – 5 ετών
 • Νηπιαγωγείο
  5 – 6 ετών

Επίσης προσφέρουμε τις ακόλουθες παροχές

 • Ψυχολόγο
 • Δυνατότητα επιλογής ωραρίου που να εξυπηρετεί τους γονείς
 • Παιδίατρο
 • Μεταφορά με σχολικό
 • Μηνιαίο πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων σχετικά με τη διατροφή των παιδιών και όλων των σχετικών θεμάτων για τη σωστή ανάπτυξη τους
 • Ασφάλιση των παιδιών

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ 69  Δείτε τον που βρισκόμαστε

ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΛΥΤΡΑ 24 Δείτε τον που βρισκόμαστε


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ | ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ | ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ - Greekcatalog.net

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Μομφεράτου 66 Γκύζη, Αθήνα

GPS

37.9911134, 23.7451739

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed