ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙ | ΚΑΜΙΖΗ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ

Το Ιατρείο της κας «ΚΑΜΙΖΗ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ» βρίσκεται στο Κρανίδι. Είναι “Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών / Ειδικευθείσα στο ΓΝ Παίδων Αθηνών “ Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού ” και στο Νεογνολογικό Τμήμα – Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών ΓΝΑ “Αλεξάνδρα”/ εξωτερική συνεργάτης Νοσοκομείου Παίδων ” Μητέρα”. Aναλαμβάνει την τακτική παρακολούθηση βρεφών από τις πρώτες μέρες του νεογνού μετά το μαιευτήριο, δίνοντας τις κατάλληλες συμβουλές σε συζήτηση με τους γονείς.

Υπηρεσίες:

  • Παρακολούθηση αύξησης και ψυχοκινητικής ανάπτυξης
  • Δυνατότητα στο ιατρείο μετρήσεων ζωτικών λειτουργιών , οξυμετρίας και νεφελοποιήσεων φαρμάκων
  • Εμβολιασμός, προληπτική παιδιατρική
  • Συμβουλευτική σε νέους γονείς
  • Οδηγίες και υποστήριξη μητρικού θηλασμού
  • Κατ’ οίκον επίσκεψη σε νεογνά και επείγοντα περιστατικά

Είναι διαθέσιμη να σας υποστηρίξει σε κάθε επείγουσα κατάσταση, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε με άμεση επίσκεψη και εξέταση του βρέφους ή του παιδιού εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Επικοινωνήστε με το ιατρείο μας για ραντεβού ή πληροφορίες..!!

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ ΚΑΜΙΖΗ
Γέννηση : 1988, Ναύπλιο Αργολίδας
Τόπος μόνιμης κατοικίας: Κρανίδι Αργολίδας
Δευτεροβάθμια εκπαίδευση: Αποφοίτηση το 2005 από το Ενιαίο Λύκειο Κρανιδίου και εισαγωγή με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , με τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης για το 2005 για το Νομό Αργολίδας
Τριτοβάθμια εκπαίδευση
1) Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2011 με βαθμό 8,41
2) Πτυχίο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου το 2017 με βαθμό 8,16
Εργασία- Ειδικότητα
– 2012-2013 : Υπόχρεη Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου
– 2013-2014 : Νεογνολογία σε θέση ειδικευόμενης Παιδιατρικής στο Νεογνολογικό τμήμα- Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα»
– 2014: συνέχιση αγροτικού ως υπόχρεη Υπηρεσίας Υπαίθρου στο ΠΙ Ερμιόνης- ΚΥ Κρανιδίου
– 2015-2016: Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου επί θητεία ΠΙ Διδύμων- ΚΥ Κρανιδίου
– Φεβρουάριος 2017- Ιούλιος 2020 : ειδικευόμενη Παιδιατρικής στο Β’ Παιδιατρικό Τμήμα του ΓΝ Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού»
– Σεπτέμβριος 2020: απόκτηση τίτλου ειδικότητας Παιδιατρικής
– Οκτώβριος 2020: έναρξη λειτουργίας παιδιατρικού ιατρείου στο Κρανίδι Αργολίδας, κατόπιν σχετικής αδειοδότησης από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας
– από το 2021 εξωτερική συνεργάτης Νοσοκομείου Παίδων «Μητέρα»
Μετεκπαιδεύσεις
– Δίπλωμα Ιατρικού Βελονισμού (Μάιος 2016) από το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού και την Ιατρική Εταιρεία Βελονισμού Ελλάδας, μετά από παρακολούθηση διετούς κύκλου σεμιναρίων
– Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην «Εργαστηριακή και Κλινική Ιατρική Γενετική» (Οκτώβριος 2016- Ιούνιος 2017) από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
– Κάτοχος πιστοποίησης «Advanced Paediatric Life Support» από το 2017
– Πιστοποιητικό μετεκπαιδευτικού προγράμματος ΕΚΠΑ
«Ανίχνευση, διάγνωση και αντιμετώπιση νηπίων, παιδιών και εφήβων με
διαταραχή ελλειμματικής προσοχής – υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)»
(Δεκέμβριος 2019- Ιούλιος 2020)
– Πιστοποιητικό επιμόρφωσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
« Αξιολόγηση και Διαγνωστικά τεστ για άτομα με διαταραχή φάσματος αυτισμού (ADOS, ADI-R) & πρώιμη ανίχνευση διαταραχών αυτιστικού φάσματος σε παιδιά μικρής ηλικίας με τη δοκιμασία ΠΑΙΣ »
(Απρίλιος- Ιούλιος 2021 )
– Εκπαιδεύτρια Θεραπευτικής Ιππασίας πιστοποιημένη από τον Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας και την Marietta Schultz (Certified Therapeutic Riding / Vaulting Instructor by DKThR), μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Θεραπευτικής Ιππασίας και εγγεγραμμένη προπονήτρια Ιππασίας Special Olympics Hellas . Ιδρύτρια και διαχειρίστρια από το 2015 της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Κέντρο Θεραπευτικής-Αθλητικής Ιππασίας και Φυσικής Αναζωογόνησης Αργολίδας Ιπποκράτης» με έδρα τον Κάμπο Κοιλάδας του Δήμου Ερμιονίδας ( Κύριοι σκοποί : θεραπεία και άθληση μέσω ιπποειδών παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία – διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαιδευτικής θεραπευτικής ιππασίας σε παιδιά με φυσική, νοητική ή συναισθηματική υστέρηση, εκπαιδευτικά προγράμματα γνωριμίας με τα ζώα του αγροκτήματος , δραστηριότητες στη φύση, εναρμόνιση ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος)
Ξένες Γλώσσες
Άριστη γνώση Αγγλικής και Ισπανικής γλώσσας
Πολιτισμός
Επί σειρά ετών ενασχόληση με μουσικές σπουδές ( πιάνο, θεωρητικά της μουσικής – αρμονία, χορωδιακό τραγούδι, ξύλινα πνευστά) και με τον παραδοσιακό χορό . Συμμετοχή σε τμήματα παραδοσιακού χορού, σε φιλαρμονικές μπάντες, ερασιτεχνικές ορχήστρες και χορωδίες και σε δράσεις προαγωγής του ελληνικού πολιτισμού στα πλαίσια δραστηριοτήτων πολιτιστικών φορέων και συλλόγων.


ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙ | ΚΑΜΙΖΗ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-13:00 & 18:00-21:00

Τρίτη

9:00-13:00 & 18:00-21:00

Τετάρτη

9:00-13:00

Πέμπτη

9:00-13:00 & 18:00-21:00

Παρασκευή

9:00-13:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γιώργος 31/07/2021 14:12
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Εξαιρετική επιστήμονας και άνθρωπος! Η καλύτερη παιδίατρος! Μας έλυσε άμεσα το πρόβλημα μας! Είμαστε πραγματικά τυχεροί που την έχουμε στην περιοχή μας!

Νίκη 30/07/2021 09:21
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλή γιατρός και πάντα εκεί όταν την χρειάζεσαι!!!