ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΑΡΠΑ ΑΙΓΙΝΑ | SARPAS BEACH BAR

Η παραλία Σαρπά με το Sarpas Beach Bar τα τελευταία χρόνια αποτελεί must προορισμό, όταν μιλάμε για τις παραλίες της Αίγινας. Για να φτάσεις εκεί, θα πάρεις το δρόμο προς την Πέρδικα και μόλις μπεις το χωριό θα στρίψεις αριστερά, ακολουθώντας τις ταμπέλες. Λίγο αργότερα θα δεις μια κατηφόρα, την κατεβαίνεις και έφτασες! Το αυτοκίνητο φτάνει μέχρι το πάρκινγκ της παραλίας εύκολα. Μόλις φτάσεις θα καταλάβεις γιατί γίνεται τόσος λόγος για αυτόν τον όμορφο κόλπο.

Διάφανα νερά, αμμώδης παραλία, αραγμένα σκάφη και όμορφος κόσμος είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της παραλίας του Σαρπά και του Sarpa Beach Bar. Κολύμπι, βουτιές με μάσκα ή απλώς χαλάρωση είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που πραγματικά απολαμβάνεις σε αυτήν την παραλία.

Η παραλία είναι οργανωμένη αλλά και άκρως περιποιημένη με ποιοτικές ξαπλώστρες σε καλή απόσταση η μία από την άλλη αλλά και ένα beach bar που προσφέρει δροσερές αλλά και γευστικές απολαύσεις από καφέ, χυμούς, αναψυκτικά και cocktails μέχρι snacks αλλά και φαγητό για όταν ανοίγει η όρεξη!

Το μέρος προσφέρεται και για ηλιοβασίλεμα αφού ο ήλιος πέφτει σχεδόν μέσα στην θάλασσα βάφοντας όλο το κολπάκι μέχρι το απέναντι νησάκι της Μονής με τα πιο ζεστά του χρώματα. Η εικόνα συμπληρώνεται από το ίδιο το φυσικό σκηνικό της παραλίας με τα πανύψηλα βράχια και τα δέντρα του να σε μαγεύουν με την ομορφιά τους.

Στο Sarpas Beach Bar οργανώνονται και κάποια από τα καλύτερα πάρτυ του καλοκαιριού.


ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΑΡΠΑ ΑΙΓΙΝΑ | SARPAS BEACH BAR - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:30-00:00

Τρίτη

9:30-00:00

Τετάρτη

9:30-00:00

Πέμπτη

9:30-00:00

Παρασκευή

9:30-00:00

Σάββατο

9:30-00:00

Κυριακή

9:30-00:00

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed