ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΚΙΛΚΙΣ | ΒΑΛΤΑΡΑ

Η επιχείρησή μας “Οινοποιείο Βαλτάρα” η οποία βρίσκεται στην Γουμένισσα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται με την παραγωγή και την εμπορία κρασιών που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα, τα μοναδικά αρώματα που αναδύουν και την ξεχωριστή γεύση τους.

Με μακρά αμπελουργική παράδοση που αριθμεί 3ης γενιές και επιθυμώντας να μετουσιώσουμε την αμπελουργική εμπειρία της οικογένειας σε κάτι νέο, αποφασίσαμε το 2015 να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και μοντέρνο οινοποιείο με στόχο να προσφέρουμε «απαλούς» οίνους με τους οποίους θα μπορεί να ταυτιστεί το ευρύτερο κοινό.

Έτσι, στο οινοποιείο μας, με πολύ αγάπη και μεράκι παράγουμε και σας προσφέρουμε ένα λευκό κρασί από ποικιλία Μαλαγουζιά, ένα κόκκινο με Merlot και Cabernet Sauvignon κι ένα ροζέ με Ξινόμαυρο, Νεγκόσκα και Μοσχάτο.

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΣ ξεκίνησε από μόλις 500 φιάλες και σήμερα έχει ετήσια παραγωγή 15.000 φιαλών, με εξαγωγές στη Γερμανία και πολλά σχέδια για το μέλλον. Διαθέτει 70 στρέμματα αμπελώνα στη Γουμένισσα με τις ποικιλίες ξινόμαυρο, νεγκόσκα, merlot, cabernet, ροδίτη, μαλαγουζιά, malvazia aromatica και sauvignon blanc. Οι αυξημένες παραγωγικές ανάγκες μας οδήγησαν σε ένα νέο σχεδιασμό για τη δημιουργία μιας καινούργιας εγκατάστασης στο προσεχές διάστημα. Επιθυμία μας είναι δε, το νέο αυτό οινοποιείο να είναι επισκέψιμο, ώστε να μπορούν να έρχονται οι επισκέπτες και να παίρνουν κυριολεκτικά μια γεύση από τα κρασιά μας, αλλά και τη διαδικασία παραγωγής τους, από το αμπέλι μέχρι το ράφι.

Παράλληλα, διαθέτουμε ένα κατάστημα-κάβα με τις δικές μας ετικέτες κρασιών στη Γουμένισσα, μέσω του οποίου επιθυμούμε να συστήσουμε τις οινικές μας δημιουργίες στην τοπική κοινωνία

Στόχοι του οινοποιού είναι ο διαρκής εκσυγχρονισμός της επιχείρησής μας, η προσφορά ποιοτικών και γευστικών κρασιών καθώς και η διαφοροποίηση αυτών στην αγοραστική αγορά.

Τα Κρασιά μας:

  • ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΟΙΝΟΣ από ποικιλία Μαλαγουζιά
  • ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΟΙΝΟΣ από ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon
  • ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΟΙΝΟΣ από ποικιλίες Ξινόμαυρο, Νεγκόσκα και Μοσχάτο
  • ΕΡΥΘΡΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ από ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon
  • ΡΟΖΕ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ από ποικιλίες Ξινόμαυρο, Νεγκόσκα και Μοσχάτο

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΚΙΛΚΙΣ | ΒΑΛΤΑΡΑ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Θωμάς 23/09/2022 09:53
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Εξαιρετική ποιότητα