ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ | SADUSH ΓΙΩΡΓΟΣ  

Καλώς ήρθατε στην εταιρεία ανακαίνισης και κατασκευής μας, όπου μετατρέπουμε το όραμά σας για ιδανικούς χώρους διαβίωσης και εργασίας σε πραγματικότητα. Φωλιασμένοι στη ζωντανή γειτονιά των Σεπολίων στην Αθήνα, ειδικευόμαστε στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών ανακαίνισης και κατασκευής που ενισχύουν τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την αξία των ακινήτων σας.

Οι Υπηρεσίες μας:

Ανακαινίσεις σπιτιού: Από ανακαινίσεις κουζίνας και μπάνιου μέχρι ανακαινίσεις πλήρους σπιτιού, η ομάδα εξειδικευμένων τεχνιτών μας είναι εδώ για να αναζωογονήσει τον χώρο διαβίωσής σας.

Εμπορικές αναβαθμίσεις: Ειδικευόμαστε στη δημιουργία αποτελεσματικών και ελκυστικών εμπορικών χώρων, είτε θέλετε να ενημερώσετε το γραφείο, το κατάστημα λιανικής ή το εστιατόριό σας.

Κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων: Η τεχνογνωσία μας καλύπτει τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές κατασκευές, συμπεριλαμβανομένων στέγης, δαπέδων, βαφής και εξωραϊσμού.

Προσαρμοσμένα έργα: Εάν έχετε στο μυαλό σας μια μοναδική ιδέα ή έργο, μας αρέσει μια καλή πρόκληση. Η ομάδα μας μπορεί να πραγματοποιήσει τα προσαρμοσμένα κατασκευαστικά σας έργα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Ολικές Ανακαινίσεις
  • Οικοδομικές Εργασίες
  • Θερμοπροσόψεις
  • Κατασκευαστικές Εργασίες
  • Ανακαινίσεις Μπάνιου

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ | SADUSH ΓΙΩΡΓΟΣ ---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κατόπιν Ραντεβού

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed