ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | ΚΑΤΣΙΠΤΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Για οικονομικές αξιόπιστες εργολαβίες οικοδομών και ανακαινίσεις στην Αλεξανδρούπολη και σε ολο τον Έβρο!!!!

Ο εργολάβος ΚΑΤΣΙΠΤΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ στην Αλεξανδρούπολη του Εβρου δραστηριοποιείται στον χώρο των γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων εδώ και πολλά χρόνια με εξιδίκευση στα σοβατίσματα (επιχρίσματα), στις θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις και στις μονώσεις ταρατσών.

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, η συνέπεια και η άμεση εξυπηρέτηση είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους και ανταγωνιστικούς.

Η πολύχρονη εμπειρία πάνω στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις μιας ανακαίνισης μαζί με την γνώση και τη χρήση νέων υλικών και μηχανημάτων, εγγυώνται μόνιμα αποτελέσματα σε κάθε πρόβλημα στεγανοποίησης και θερμομόνωσης.

Εξυπηρετούμε οικιακούς, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία και κτίρια για απόλυτη προστασία όλων των κτιρίων από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες, στην Αλεξανδρούπολη, στις Φέρες, στο Σουφλί, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα και σε ολο το νομό Εβρου.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα μονωτικά και αξιόπιστα για τις μονώσεις και φέρουν πιστοποιητικά με την έγκριση της ευρωπαϊκής ένωσης.

Προτείνουμε ποιοτικές και οικονομικές λύσεις που καλύπτουν με επιτυχία και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις και επιθυμίες των πελατών μας πάντα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση της ανακαίνισης εως την αποπεράτωση.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  • Γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις
  • Μονώσεις Θερμοπροσόψεις
  • Οικοδομικά μερεμέτια
  • Επιχρίσματα -σοβατίσματα – σοβάδες παντός τύπου,
  • Παραδοσιακός Σοβάς,
  • Ετοιμοι Σοβάδες
  • Ακρυλικοί σοβάδες τελικής στρώσης,
  • Επισκευαστικοί Σοβάδες

Τα σοβαντίσματα εφαρμόζονται εδώ και πολλές δεκαετίες σε νέες οικοδομές ή στην επισκευή φθαρμένων επιφανειών και προστατεύουν τον σκελετό και την τοιχοποιία. Με τον καιρό είναι απόλυτα φυσιολογικό να δημιουργηθούν διάφορες φθορές στις τοιχοποιίες όπως σκασίματα, επιφανειακές ρωγμές.

Το σοβάτισμα από έναν έμπειρο επαγγελματία όπως το συνεργείο μας, θα χαρίσει στην επιφάνεια το αποτέλεσμα που θέλετε, χωρίς μελλοντικές φθορές και εξοδα για μερεμέτια.

Μονώσεις – θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις χωρίς ενεργειακές απώλειες και για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50%, για ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

Η μόνωση κατοικιών και επαγγελματικών κτιριακών χώρων, εξασφαλίζει υψηλότερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αντοχή των κτιρίων στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες οι οποίες γίνονται όλο και πιο ακραίες.Η εταιρεία μας, με μακρόχρονη προσφορά στο χώρο της οικοδομής, δίνει δοκιμασμένες λύσεις στεγανοποίησης, θερμομόνωσης, εξωτερικής θερμοπρόσοψης σπιτιών κτιρίων και κάθε επαγγελματικού χώρου, καταστήματα, πολυκατοικίες ξενοδοχεία.

Μονώσεις ταρατσών για να ξενοιάσετε οριστικά από το άγχος της υγρασίας και της μούχλας. Στεγανοποιήσεις υπογείων, πυλωτές, δώματα, Δεξαμενών, Μόνωση πισίνας. Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο οι ανακαινίσεις που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

Πάντα λειτουργούμε με τον γνώμονα να παρέχουμε αμεση εξυπηρέτιση και να δημιουργούμε ικανοποιημένους πελάτες με ποιότητα εργασίας στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

Αν θέλετε να εχετε γρήγορη οικονομική και αξιόπιστη ανακαίνιση στο σπίτι η στον επαγγελματικό σας χώρο τότε εμπιστευτείτε μας και μην χάνετε χρόνο.

Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Αλεξανδρούπολη, στις Φέρες, στο Σουφλί, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα και σε ολο τον Εβρο. Και μετά το πέρας των ανακαινίσεων είμαστε δίπλα σας για ότι απορία και διευκρίνιση χρειάζεστε.


ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | ΚΑΤΣΙΠΤΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed