ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με ιδρυτή και Νόμιμο εκπρόσωπο τον Αντώνιο Χατζόπουλο, με έδρα την Αλεξανδρούπολη του Ν. Έβρου που δραστηριοποιείται από το 1977 στον χώρο των ανυψώσεων. Η ιδέα ενεργείας έχει δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια προϋπηρεσίας σε Αραβικές και χώρες της βόρειας Ευρώπης.

Ο στόλος μηχανημάτων που δημιουργήθηκε στα 41 έτη λειτουργίας της, μέσα από τις ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς, συντηρείται σε ιδιόκτητο χώρο ~ 19 στρ. στο χωριό Άνθεια Έβρου όπου εξυπηρετούνται ανάγκες φύλαξης, συντηρήσεων και επισκευών των μηχανημάτων της και συνεργατών της καθώς και από τα γραφεία επί της οδού Πλατεία Ελευθερίας 3- 68100 – Αλεξανδρούπολης. Βασιζόμενοι στην εμπειρία και την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό όραμα της αποτελεί η ασφαλή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων των πελατών της.

Με αποδοτικό μοντέλο λειτουργίας η εταιρία Χατζόπουλος Γερανοί – Μεταφορές αποτελεί την βάση για επέκταση των δραστηριοτήτων κάθε εταιρίας σε νέες, εγχώριες και διεθνείς αγορές.

Με αντικείμενο τις ανυψώσεις με Γερανούς, Περονοφόρα, Καλαθοφόρα , Εξέδρες Εργασίας – Μεταφορές βαρέου και κοινού τύπου, Οδική βοήθεια βαρέων οχημάτων, Φορτοεκφορτώσεις Χύδην φορτίων, υπηρεσίες Εκχιονισμού και χωματουργικές υπηρεσίες καλύπτει σε όλους αυτούς τους τομείς κάθε συνεργάτη της σε όλη την ευρεία περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Με πιστοποιήσεις μέσω ISO 9001:2015, IS0 14001:2015, OHSAS 18001, παρέχονται υπηρεσίες ανυψώσεων με τηλεσκοπικούς και εργοταξιακούς γερανούς έως 500 ton, παπαγαλάκια έως 60 tnm, καλαθοφόρα έως 52 m, εξέδρες εργασίας έως 18Μ, περονοφόρα έως 40Τ, φορτηγά Δ.Χ. , ρυμούλκες βαρέου τύπου έως 120 ton , ρυμουλκήσεις φορτηγών – λεωφορείων, υπηρεσίες εκχιονισμού, υπηρεσίες φορτοεκφορτώσεων Χύδην φορτίων και χωματουργικές εργασίες.


ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γερασιμος Κ. 26/07/2021 10:47
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολυ προσεκτικη και αποτελεσματικη δουλεια!