ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

To Πειραϊκό Κέντρο Ναυτικής Εκπαίδευσης (PMTC) – S. RANIS είναι μια ναυτική σχολή που παρέχει υψηλού επιπέδου ναυτική εκπαίδευση και κατάρτιση για τους αξιωματικούς και τα πληρώματα των πλοίων, αλλά και στους εργαζόμενους στις ναυτιλιακές εταιρείες.

Το PMTC στεγάζεται σε ιδιόκτητο πολυώροφο σχολικό κτίριο το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με προσομοιωτές
εκπαίδευσης, όπως :

  • TRANSAS Full Mission Bridge/Manoeuvring/ARPA CLASS A Simulator
  • Kongsberg Engine Room Simulator
  • TRANSAS Liquefied Cargo Handling Simulator
  • ECDIS (ηλεκτρονικοί χάρτες) simulator
  • GMDSS

Το κέντρο μας μπορεί να εξυπηρετήσει: Πλοία σε οποιοδήποτε λιμάνι, Ξένους Ναυτικούς – Συνταξιούχους – Αξιωματικούς Καταστρώματος – Μηχανικούς, Προσωπικό ξηράς.

Το PMTC είναι εγκατεστημένο στη ναυτιλιακό κέντρο του Πειραιά , με περισσότερα από 40 χρόνια στην πρώτη γραμμή της Ναυτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης είναι πιστοποιημένο με ISO 9001 από το Bureau Veritas και κατέχει μια πλήρη λίστα επαγγελματικών (STCW 2010, κλπ) μαθημάτων εγκεκριμένα από ναυτιλιακά κράτη όπως (Μάλτα , Liberia, Panama, Marshall Islands, Hondura).

Η ομάδα του PMTC και οι εκπαιδευτές αποτελούνται από επαγγελματίες του κλάδου, προσεκτικά επιλεγμένους με βάση την επαρκή θεωρητική γνώση και τη θαλάσσια επαγγελματική τους εμπειρία.

Με εφόδια μας όλα τα παραπάνω έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο ναυτικό ή ναυτιλιακή εταιρεία παρέχοντας ναυτική εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών. Η σχολή μας μπορεί επίσης να μεριμνήσει για την έκδοση πιστοποιητικού επάρκειας από Παναμά για κατώτερο πλήρωμα.

Για να επιτύχουμε τους στόχους μας, είμαστε σε επαφή και σε στενή συνεργασία με κρατικές αρχές, Διεθνείς Οργανισμούς, Ναυτιλιακές Οργανώσεις, κ.α. Το όραμα και ο σκοπός μας είναι οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε να είναι στο υψηλότερο επίπεδο.


ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

ΚΑΤΌΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Apostolis Kiranidis 03/07/2019 10:00
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλή ναυτική σχολή με άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές. Πολύ καλές τιμές.