ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | SONATAL MUSIC THERAPY

Το έμβρυο έχει αφή. Έχει γεύση. Έχει μνήμη.
Αλλά προπαντός ακούει!!

Χρησιμοποιώντας τη δύναμη της μουσικής και της φωνής της μητέρας, της οποίας το έμβρυο είναι σε θέση να αντιληφθεί μόλις από την 17η εβδομάδα της κύησης, η πρωτοποριακή για την Ελλάδα μουσικοθεραπευτική μέθοδος Sonatal έχει ως στόχο την επίλυση του βασικού προβλήματος της σύγχρονης παιδιατρικής, που είναι η μορφωτική και λειτουργική ανωριμότητα του νεογέννητου.

Επιπλέον, η μέθοδος Sonatal προορίζεται για εκμάθηση τρόπων επικοινωνίας της μητέρας με το παιδί από την προγενετική περίοδο. Συβάλλει στην σύναψη πολλαπλών νευρωνικών συνδέσεων του εγκεφάλου του εμβρύου, την τόνωση της κινητικής δραστηριότητας και της αρχές της ψυχοσυναισθηματικής ωρίμανσης του.

Βοηθάει στην βελτιστοποίηση της υγείας και της διάθεσης της ίδιας της γυναίκας και την προετοιμασία της για τον τοκετό, όπως και την ανατροφή ενός υγιούς παιδιού. H μέθοδος επιτρέπει τον έλεγχο των ζωτικών λειτουργιών του ενιαίου οργανισμού, που αποτελείται από την μητέρα και το έμβρυο, μέσω της φωνητικής δραστηριότητας της εγκύου και συνοδεύεται με την αφή της κοιλιάς και σχετικές κινήσεις.

Η δυναμική της φωνής της μητέρας είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στη διαδικασία βελτιστοποίησης της προγεννητικής ανάπτυξης του εμβρύου, αλλά και της εκπαίδευσης του νεογνού στους πρώτους μήνες της ζωής του που υποστηρίζεται με τη μέθοδο Intoning, προέκταση της μεθόδου Sonatal, εως την ηλικία των τριών ετών.


ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | SONATAL MUSIC THERAPY - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
DORA 26/01/2020 17:56
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!!

Ελένη Μ. 16/12/2019 19:38
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Είναι μια μοναδική εμπειρία κατα τη διάρκεια της εγκυμοσυνης!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.