ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΓΥΘΕΙΟ | ΝΤΑΪΚΟ

O εργολάβος γενικών ανακαινίσεων ΝΤΑΪΚΟ ΓΙΑΝΝΗΣ –“ ΝTAΪKO DOMISI” βρίσκεται στο Γύθειο της Μάνης και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των γύψινων κατασκευών, στις γυψοσανίδες, ψευδοροφές, χωρίσματα καθώς και στις μονώσεις, θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις.

Προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια ποιοτικές και υψηλής αισθητικής υπηρεσίες σε οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και ολους τους επαγγελματικούς χώρους στο Γύθειο, στην Μάνη, Αρεόπολη, το Κρανίδι, την Μονεμβασιά, την Σπάρτη και σε όλη την Λακωνία αλλά και στους όμορους νομούς της Πελοποννήσου.

Διαθέτοντας υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό γυψαδόρους και χάρη στην τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, τον σύγχρονο εξοπλισμό και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε σε κάθε κατασκευή, μπορούμε να κάνουμε κάθε σκέψη σας πραγματικότητα.

Με αγάπη και μεράκι μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε, αλλά και να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας προσφέροντας ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για εμάς κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως νέα πρόκληση.

Παράλληλα, παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη της τεχνολογίας και των συστημάτων που εφαρμόζουμε ώστε να παρέχουμε πάντα τις πιο σύγχρονες ιδέες και λύσεις.

Οι Υπηρεσίες μας:

  • ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ- ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας, η του σπιτιού σας. Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας. Γύψινα, Γύψινες κατασκευές, Συστήματα εξωτερικών, εσωτερικών γύψινων διακοσμήσεων, καλλιτεχνικές τεχνοτροπίες, Ψευδοροφές γυψοσανίδας με φαντασία σε πολλαπλά επίπεδα για την επένδυση της οροφής. Ψευδοροφές με κρυφό η φανερό φωτισμό με θόλους, Χωρίσματα – Γυψοσανίδες – Τσιμεντοσανίδες, Κρυφοί φωτισμοί, Θόλοι, Κορνίζες, κολώνες, κιονόκρανα, κουρτινιέρες, λούκια, Χωρίσματα γραφείου, βιτρίνες καταστημάτων, ράφια, Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα. Ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδα, συνθέσεις σε σαλόνια, καταστήματα, ξενοδοχεία. Οι γύψινες κατασκευές μας, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.
  • ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ χωρίς υγρασίες και μούχλα για ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας για την μακροβιότητα της μόνωσης
  • ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ Με τον όρο εξωτερική θερμομόνωση ή θερμοπρόσοψη ουσιαστικά αναφερόμαστε σε εργασίες μόνωσης των εξωτερικών όψεων ενός κτιρίου με τη χρήση μονωτικών υλικών τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα στις ταράτσες, σε δώματα,στεγανοποίηση σε υπόγεια πυλωτές και τοίχους. Οι εξωτερικοί τοίχοι του κτιρίου αναβαθμίζονται αισθητικά. Με την θερμομόνωση και θερμοπρόσοψη αναβαθμίζουμε ενεργειακά τα κτίρια και εχουμε εξοικονόμηση ενέργειας. Η σωστή εφαρμογή της θερμοπρόσοψης, οδηγεί σε εξοικονόμηση πάνω από 50% σε ηλεκτρικό (ψύξη, θέρμανση) αλλά και πετρέλαιο ή φυσικό αέριο. Οι εξωτερικοί τοίχοι του κτιρίου αναβαθμίζονται αισθητικά.

Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην ανακαίνιση του σπιτιού σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας.

Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα το πλήθος των γύψινων κατασκευών και θερμομονώσεων που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας,και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

Γιατί να μας επιλέξετε; Εχουμε συνέπεια – στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση της εργολαβίας εως την αποπεράτωση αμεση εξυπηρέτιση και τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς


ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΓΥΘΕΙΟ | ΝΤΑΪΚΟ - greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed