ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΝΩΣΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ | THERMOSYSTIMA.GR

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια μοναδική κατοικία στο χαμηλότερο δυνατό κόστος!
Τι είναι η Διογκωμένη Πολυστερίνη (EPS); Η Διογκωμένη Πολυστερίνη (EPS: Expanded Polystyrene) είναι ένα υλικό: οικονομικό, εύχρηστο, ευέλικτο, ιδανικό για πολλές εφαρμογές ενώ ταυτόχρονα είναι ανακυκλώσιμο και περιβαλλοντολογικά ασφαλές.
Η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι απεριόριστη αφού δεν υφίσταται γήρανση, αποδόμηση ή απώλεια διαστάσεων. Σχετικές μελέτες και εργαστηριακές δοκιμές του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά και άλλων διεθνών ερευνητικών κέντρων αποδεικνύουν ότι οι ιδιότητες του υλικού παραμένουν ουσιαστικά αμετάβλητες μετά από 100 χρόνια συνεχούς καταπόνησης σε έργα υποδομής.

Εμπιστευθείτε μας να διορθώσουμε την παλιά σας μόνωση όπου είναι ανεπαρκής, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και υλικά.

Όλοι οι άνθρωποι σήμερα θέλουν άνετα ζεστά υγιή σπίτια. Ένα υγιές σπίτι προϋποθέτει να είναι καλά μονωμένο και κατάλληλα αερισμένο. Ένα καλά μονωμένο σπίτι θυμίζει το ντύσιμο που κάνουμε τον χειμώνα. Ένα μάλλινο παλτό μας κρατάει ζεστούς όταν δεν φυσάει αέρας και δεν βρέχει. Όμως μία θυελλώδη και βροχερή μέρα χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο από ένα μάλλινο πανωφόρι για να διατηρηθούμε θερμοί και στεγνοί. Χρειαζόμαστε ένα επιπλέον νάιλον μονωτικό στρώμα που θα κρατήσει μακριά την υγρασία και τον αέρα. Ένα σπίτι είναι παρόμοιο!

 • Μονώσεις ταρατσών και δαπέδων
  Ειδικευόμαστε στις μονώσεις ταρατσών και δαπέδων, όπως, ρύσεις με αφρομπετόν, στεγανοποίηση (με ασφαλτικές μεμβράνες ή μεμβράνες P.V.C.), ταρατσόπλακες, μόνωση υπογείων χώρων, τοιχίων, γέμισμα δαπέδων με αφρομπετόν.
 • Στεγανοποίηση με Ασφαλτική Μεμβράνη
  Μία από της πιο διαδεδομένες μονώσεις τα τελευταία χρόνια είναι οι μονώσεις ταρατσών με ασφαλτοπανα.
  Το ασφαλτόπανο ή και αλλιώς ασφαλτική μεμβράνη όπως λέγεται στεγανοποιεί την ταράτσα από την υγρασία αλλά μας προστατεύει και από το κρύο και την ζέστη (ενδείκνυται για παλιές και νέες κατασκευές).
  Τα πλεονεκτήματά της είναι οι ανυπέρβλητες μηχανικές της αντοχές σε σύγκριση με τις αναπνέουσες,αλλά και η αυξημένη στεγανοποιητική της ικανότητα.
 • Χρώματα και βαψίματα
  Δοκιμάστε να αλλάξετε το χώρο σας με διάφορα πλαστικά και ακριλικά οικολογικά χρώματα της επιλογής σας. Δώστε μια πιο ζεστή ή μια πιο δροσερή νότα στο χώρο σας με διάφορα είδη βαψίματος.
 • Τεχνοτροπίες
  Αφήστε μας να δημιουργήσουμε στο χώρο σας έναν νέο τύπο και στυλ με τεχνοτροπίες. Ελάτε να σας δώσουμε λύσεις για οιαδήποτε κατηγορία Τεχνοτροπίες τοίχου
  Δημιουργούμε διάφορα σχέδια και τεχνοτροπίες σε οποιοδήποτε είδος τοίχου διαθέτετε στο σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας! Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας!

Υπηρεσίες:

 • Οικοδομικές Εργασίες
 • Επισκευές Κτιρίων
 • Γενικές Οικοδομικές Επισκευές


ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΝΩΣΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ | THERMOSYSTIMA.GR - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Σταύρος Τ. 25/05/2023 07:10
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Εξαιρετική επένδυση!!