ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ | MARTECH ΜΑΡΤΑΚΗΣ

Η εταιρεία MARTECH έχει έδρα στα Ιωάννινα & δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών στο χώρο της ενέργειας, των κατασκευών, σε θέματα που σχετίζονται με την κατανάλωση, τη διαχείριση και την εξοικονόμηση ενέργειας, σε επίπεδο μελέτης, παρακολούθησης και κατασκευής.

Αναλυτικά ασχολούμαστε με την βιομηχανική και την επαγγελματική ψύξη, τα έργα και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κτήρια στον οικιακό και επαγγελματικό τομέα, λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας με ηλιοθερμικά συστήματα, αντλίες θερμότητας, φωτοβολταϊκά, θέρμανση υγραερίου, κλιματισμός, ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων, ενδοδαπέδια θέρμανση, ανακαινίσεις κατοικιών.

Στόχος μας είναι να σας συμβουλεύσουμε για τις πλέον οικονομικά αποδοτικές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας που μπορούν να εφαρμοστούν στην επιχείρησή ή την οικία σας.

ΜΕΛΕΤΕΣ
Οικοδομικές άδειες, Ενεργειακές Επιθεωρήσεις, Ενεργειακοί Έλεγχοι, Άδειες Εγκατάστασης και λειτουργίας.

  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ
  • ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
  • ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Μαρτάκης Κωνσταντίνος, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός Πολυτεχνέιου ΑΠΘ, Ενεργειακός Επιθεωρητής, Ενεργειακός Ελεγκτής
Μαρτάκης Ιωάννης Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνείου ΑΠΘ, MSC Πολυτεχνείου Πατρών

Υπηρεσίες:

  • Οικοδομικές άδειες. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την έκδοση οικοδομικών αδειών ή αδειών δόμησης.
  • Ενεργειακές Επιθεωρήσεις. Η ομάδα μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την ενεργειακή επιθεώρηση και αναβάθμιση του ακινήτου σας. Σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία με σύγχρονο εξοπλισμό προτείνουμε και υλοποιούμε επεμβάσεις στο ακίνητό σας.
  • Ενεργειακοί Έλεγχοι. Σκοπός του ενεργειακού ελέγχου ενός κτιρίου (πολυκατοικία, μονοκατοικία ή διαμέρισμα) είναι η πραγματοποίηση όλων εκείνων των απαραίτητων επεμβάσεων που στοχεύουν στη μείωση των ενεργειακών αναγκών του κτιρίου.
  • Άδειες Εγκατάστασης και λειτουργίας. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την έκδοση αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας καταστημάτων. Συντάσσουμε τις μελέτες εκείνες και τα σχεδιαγράμματα που απαιτούνται από τις αρμόδιες Αρχές, ώστε να λάβει άδεια η επιχείρησή σας και να ξεκινήσει η λειτουργία της.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τη λύση που θα σας εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα!


ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ | MARTECH ΜΑΡΤΑΚΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Φ. Τζαβέλλα 25, Ιωάννινα, Τ.Κ.45333

GPS

39.66684667267, 20.848649275016

Τηλέφωνο
Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed