Μεζεδοπωλείο Ναουμίδης Άγιος Παντελεήμονας Λίμνη Βεγορίτιδα

Ακριβώς δίπλα στην λίμνη , σε ένα μέρος όπου η ομορφιά του τοπίου σε καλεί κοντά του, δημιουργήσαμε για εσάς έναν χώρο υποδοχής και φιλοξενίας. Σκοπός μας να αποτυπώσουμε την καθημερινότητα των προγόνων μας μέσα στο σπιτικό τους αναδεικνύοντας έτσι την οικιακή λειτουργία.

Τεράστια γαστρονομική κληρονομιά που μόνο η ιστορία του κρασιού ξεπερνάει τα επτά χιλιάδες χρόνια σύμφωνα με αρχαιολογικές έρευνες. Πλούσια κελάρια με αρκετά αποθέματα για τον παρατεταμένο χειμώνα όπου εκεί ακόμα και σήμερα αντλείς πληροφορίες για την συντήρηση.
Αφυδατωμένα λαχανικά, λιαστά ψάρια, χοιρινά διατηρημένα στο λίπος τους, παλαιωμένα κρασιά και άλλα πολλά που έχουν τον λόγο ύπαρξης τους.

Η ποίηση της γης δεν τελειώνει ποτέ. Την ρήση αυτή αντιλαμβάνεται κανείς φτάνοντας στην λίμνη Βεγορίτιδα.

Το τοπίο που σας χαρίζετε από την πανοραμική θέα του εστιατορίου μας είναι μοναδικό , έχοντας αφενός στα πόδια σας την λίμνη Βεγορίτιδα και αφετέρου ξεπροβάλουν μπροστά σας οι χιονισμένες κορυφές του Βερμίου και του Καϊμακτσαλάν (Βόρρας). Πρόκειται κυριολεκτικά για μια λίμνη των κύκνων. Τουλάχιστον των χειμώνα που όλες οι λίμνες της Ρωσίας και των Βαλκανίων έχουν παγώσει οι κύκνοι οδηγούνται στην λίμνη Βεγορίτιδα που δεν παγώνει ποτέ. Το μεγάλο βάθος και τα θερμά ρεύματα που την διαπρέπουν συνθέτουν σπίτι ιδανικό για πελεκάνους, κορμοράνους και αμέτρητα ειδή πουλιών.

Ακριβώς μπροστά σας το παρατηρητήριο πουλιών και η πλωτή πεζογέφυρα. Φανταστική και η παραλία μας με τα κρυστάλλινα νερά που προσφέρεται για κολύμβηση και αθλητικές δραστηριότητες τους καλοκαιρινούς μήνες. Όλα αυτά ξεπροβάλουν μπροστά σας από το εστιατόριο μας. Στο ρόλο του ξεναγού ο Γιάννης που θα σας εξηγήσει τα πάντα. Επίσης δείτε από το τηλεσκόπιο τα δυο χιονοδρομικά κέντρα 3-5 Πηγάδια και το Καϊμακτσαλάν . Τους παραλίμνιους οικισμούς και το νησάκι της λίμνης .


ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ | ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ | ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00-24:00

Τρίτη

10:00-24:00

Τετάρτη

10:00-24:00

Πέμπτη

10:00-24:00

Παρασκευή

10:00-24:00

Σάββατο

10:00-24:00

Κυριακή

10:00-24:00

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Ποιότητα
Εξυπηρέτηση
Τοποθεσία
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Νικολίνα Τ. 16/02/2019 12:55
Τιμές
Ποιότητα
Εξυπηρέτηση
Τοποθεσία
Πρόσβαση

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και καλό φαγητό. Η θέα δεν παίζεται