ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΑΣΟΣ | THASSOS METALWORK

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών – σιδηροκατασκευών, η επιχείρησή μας Thassos Metalwork η οποία βρίσκεται στην Θάσο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας ακόμα και την πιο πολύπλοκη μεταλλική κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Θάσο.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε δίπλα σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ μπορούμε να κατασκευάσουμε από μεταλλικά κάγκελα έως και μεταλλικά κτίρια – προκάτ, μεταλλικές δημιουργίες αλλά και ειδικές μεταλλικές κατασκευές, σύμφωνες με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας, οικιακό ή επαγγελματικό, και επιδιόκουμε την δημιουργία έργων που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε τον χώρο σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.


ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΑΣΟΣ | THASSOS METALWORK---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed