ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΑΣΟΣ | ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Η επιχείριση μας “ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ” η οποία εδρεύει στην Θάσο, αποτελεί μια οικογενειακή βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών που προσφέρει μοναδικές και ξεχωριστές μεταλλικές κατασκευές, όπως παραδοσιακά κάγκελα, κάγκελα περίφραξης, μεταλλικά έπιπλα και πολλές ακόμα δημιουργίες για την οικία, το εξοχικό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με αγάπη και μεράκι από το 1993 είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας δημιουργίες αντάξιες του ονόματός μας, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την κατασκευή πρωτότυπων δημιουργιών με στυλ και πάντα σεβόμενοι την παράδοση.
Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη αλλά και να προτείνουμε τις καλύτερες μεταλλικές κατασκευές που θα αναδείξουν τον χώρο σας και θα τον κάνουν λειτουργικό.
Συνδυάζουμε σύγχρονες τεχνικές με τη χρήση παραδοσιακών υλικών δόμησης, καταφέρνουμε να δώσουμε στο κτίριο σας τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια που απαιτείται για μια άνετη και χωρίς προβλήματα διαβίωσης σε αυτό. Δουλεύουμε με μεθοδικότητα γιατί γνωρίζουμε ότι μία χειροποίητη μεταλλική κατασκευή θέλει τον χρόνο της για να γίνει σωστά.

Χάρη στην άριστη τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άριστη κατασκευή, την τοποθέτηση και την ολοκλήρωση κάθε μεταλλικής κατασκευής στο μικρότερο χρονικό διάστημα, με την καλύτερη σχέση κόστους και απόδοσης.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε μεταλλικές κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, η συνέπεια αλλά και η πρακτικότητα των κατασκευών μας.

Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στην Θάσο και ερχόμαστε στο χώρο σας για μία δωρεάν μελέτη.


ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΑΣΟΣ | ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:30 - 16:00

Τρίτη

08:30 - 16:00

Τετάρτη

08:30 - 16:00

Πέμπτη

08:30 - 16:00

Παρασκευή

08:30 - 16:00

Σάββατο

08:30 - 16:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Βασίλης 11/03/2023 13:56
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Ο καλύτερος τεχνίτης!