ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΛΙΟΝ | DASKEMETAL

Με πάνω από 35 χρόνια παράδοση και εμπειρία στο χώρο των ανακαινίσεων, η εταιρεία DASKEMETAL συνεχίζει επάξια το έργο που της δίδαξε και παρέδωσε η Η. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η πολυετής πείρα και τεχνογνωσία στον τομέα των κατασκευών και ανακαινίσεων επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, η ποιότητα υπηρεσιών και υλικών, με προσιτές τιμές για όλους, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά εκείνα που ξεχώρισαν και μας κατατάσσουν σε μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο κλάδο. Με το πελατολόγιο μας να επεκτείνεται και στην Κύπρο εκτός από Ελλάδα, αναλαμβάνουμε έργα που αφορούν μελέτες και κατασκευές τόσο για μεγάλες και επώνυμες εταιρείες αλλά και για ιδιώτες.

Η συνεχής παρακολούθηση νέων τεχνολογικών μεθόδων στον τομέα των κατασκευών καθώς και η άριστη συνεργασία μας με κορυφαία τεχνικά γραφεία και αξιόπιστους προμηθευτές, συνέβαλαν στο να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας και να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις τάσεις της εποχής καθώς και στις απαιτήσεις των πελάτων μας.

Η ομάδα της DASKEMETAL απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνογνωμικά πολιτικούς μηχανικούς, τεχνικούς, ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους μηχανικούς, σχεδιαστές και διακοσμητές. Όλοι μαζί θέτουμε τις βάσεις για την μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή έργων με ποιότητα, αντοχή και διαχρονικότητα, στον χρόνο που συμφωνήθηκε και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Προσωπικό μας στοίχημα είναι η σωστή αξιοποίηση του ακινήτου σας. Από το στάδιο του σχεδιασμού έως και της παράδοσης του έργου ή της κατασκευής, προσπαθούμε να επιτύχουμε την ολοκληρωτική εκμετάλλευση του σε λειτουργικότητα και χρηστικότητα, να ανεβάσουμε την αγοραστική αξία του στο «χορό» των ακινήτων και να σας διασφαλίσουμε πως ο χώρος που θα ζείτε ή θα εργάζεστε, έχει διαμορφωθεί ακριβώς όπως τον ονειρευτήκατε! Με ασφάλεια και συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και με απόσβεση της επένδυσης σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και είναι ένα στοίχημα που δεν θέλουμε να χάσουμε..!


ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΛΙΟΝ | DASKEMETAL - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:30-15:30

Τρίτη

7:30-15:30

Τετάρτη

7:30-15:30

Πέμπτη

7:30-15:30

Παρασκευή

7:30-15:30

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed