ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΚΟΡΙΝΘΟΣ | ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ CARGO Α.Ε.

Η εταιρεία “Παπαγιαννόπουλος Cargo Α.Ε.” Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των διεθνών και εθνικών μεταφορών αναλαμβάνοντας κάθε μορφή μεταφοράς φορτίων και εμπορευματοκιβωτίων. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας αξιοπιστία, ποιότητα και εγγύηση για την ασφαλέστερη μεταφορά των εμπορευμάτων τους.

Παρέχουμε στους πελάτες μας ανταγωνιστικές τιμές, που σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών, διαμορφώνουν ιδανικές συνθήκες συνεργασίας μαζί μας σε κάθε επίπεδο. Έχουμε την δυνατότητα ανταπόκρισης από και προς κάθε μέρος του κόσμου για την μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου (Conex, groupage, full).

Υπηρεσίες

  • Εθνικές Μεταφορές
  • Διεθνείς Μεταφορές
  • Μεταφορές Groupaze
  • Τριγωνικές Παραδόσεις
  • Οδικές Μεταφορές
  • Θαλάσσιες Μεταφορές

Όραμα της εταιρείας μας και βασική της προτεραιότητα είναι και θα είναι πάντα η εξυπηρέτηση του πελάτη όσον αφορά τις ανάγκες μεταφοράς φορτίων και εμπορευματοκιβωτίων, από και προς οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο.

Στην Παπαγιαννόπουλος Cargo A.E. έχουμε μια ομάδα από δημιουργικούς, έμπειρους, αφοσιωμένους και επαγγελματίες ανθρώπους, που έχουν εκπαιδευτεί για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας για μεταφορά φορτίων με τον τρόπο που χρειάζεται να το χειριστούν: «Έχοντας πάντα τον πελάτη στο μυαλό τους»

Για ποιο λόγο να μας εμπιστευτείτε;

Έχουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών, που μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και οικονομικές μεταφορικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.
Σας δίνουμε τη δυνατότητα πλήρους παρακολούθησης της αποστολής από την στιγμή της παραλαβής μέχρι την παράδοση στο τελικό σημείο, μέσω των γεωγραφικών πληροφοριακών συστημάτων που διαθέτουμε.
Διαθέτουμε έναν αυξανόμενο ιδιόκτητο στόλων 18 οχημάτων, που εγγυούνται την ταχύτητα, ασφάλεια και συνέπεια στη μεταφορά εμπορευμάτων.

Εξειδικευόμαστε στις μεταφορές φορτίων groupaze και τις τριγωνικές παραδόσεις.


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΚΟΡΙΝΘΟΣ | ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ CARGO Α.Ε. - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Θέση Κριτικά Αρχαία Κόρινθος, 20100

GPS

37.91830526495158, 22.885295697878632

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Eurosold Ltd 09/09/2019 14:15
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση

Πολύ καλή εταιρεία γρήγοροι και με ασφάλεια!!!