ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟ | KRETA EIENDOM

Είναι τόσο εύκολο να ερωτευτείς αυτό το νησί, καθώς όσο περνάει ο καιρός θα διαπιστώνεις ότι αισθάνεσαι όλο και λιγότερο ως επισκέπτης και όλο και περισσότερο ως κάτοικος. Η Κρήτη έχει τόσα πολλά να προσφέρει είτε ψάχνετε για σπίτι, είτε για εξοχική κατοικία είτε για μια σταθερή επένδυση. Οι επιλογές είναι πολλές και δύσκολο να αντισταθείς.

Η Kreta Eiendom ιδρύθηκε από την Ellen Hansen το 2001, η Kreta Eiendom έχει γίνει γρήγορα μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων, κτηματομεσιτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ακινήτων στο νησί. Το κεντρικό γραφείο βρίσκεται στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, στη βόρεια ακτή.

Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε κατασκευάσει περισσότερα από 400 σπίτια και έχουμε μεσολαβήσει σε πωλήσεις χιλιάδων ακόμη. Γρήγορα, έχουμε γίνει η μεγαλύτερη και πιο σταθερή κτηματομεσιτική εταιρεία στην Κρήτη.

Το 2004 η Kreta Eiendom δημιούργησε τη δική της κατασκευαστική εταιρεία: Estia Construction. Αυτό διασφαλίζει ότι η Kreta Eiendom διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο, καθ’ όλη τη διάρκεια της οικοδομικής διαδικασίας, τόσο σε πολλαπλές αναπτύξεις όσο και σε μεμονωμένες ιδιωτικές κατοικίες.

Το Τμήμα Υπηρεσιών Ακινήτων μας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη κατά τη διάρκεια της απουσίας του. Μπορείτε να είστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι από την αρχή μέχρι το τέλος και πέρα, το σπίτι σας είναι πραγματικά στα καλύτερα δυνατά χέρια.

Αλλά η επιτυχία μας οφείλεται κυρίως στο ότι καταλαβαίνουμε τη βούληση ενός ξένου να αγοράσει ένα ακίνητο, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουμε όλες τις δυσκολίες που συνοδεύουν αυτό. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εξοπλισμένο και καταρτισμένο για να αναλάβει κάθε πτυχή αυτής της εργασίας.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι εδώ, στο Kreta Eiendom, η ικανοποίηση και η ηρεμία σας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας.

Καλώς ήρθατε σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής!


ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟ | KRETA EIENDOM --- greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-21:00

Τρίτη

9:00-21:00

Τετάρτη

9:00-21:00

Πέμπτη

9:00-21:00

Παρασκευή

9:00-21:00

Σάββατο

10:00-14:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed