ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΖΗΡΟΓΙΑΝΝΗ ΙI REAL ESTATE AGENT

Το Μεσιτικό Γραφείο ZIROGIANNI ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια με αντικείμενο τις παντός είδους πωλήσεις-ενοικιάσεις ακινήτων, αντιπαροχές οικοπέδων, εκτιμήσεις ακινήτων, συντηρήσεις κατοικιών – ανακαινίσεις, κατασκευές κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων, ασφαλιστικές καλύψεις και συμβουλές, καθώς και εκδόσεις στεγαστικών δανείων.

”ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ”

Στην καρδιά των Μεσογείων στην Παλλήνη χώρος με πολλές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες (ασάφειες στους τίτλους-χρησικτησίες-πολυπλοκότητα στους όρους χρήσης γης-αλλαγές Νόμων) σε Νεόδμητο Ιδιόκτητο κτίριο 200 τμ στην Λεωφόρο Μαραθώνος 34 στεγάζεται το κεντρικό γραφείο της εταιρίας και συνεχίζει την παράδοση των 25 χρόνων εμπειρίας.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αλλά και των απαιτήσεων των πελατών μας επεκτείναμε την ακτίνα δραστηριότητας της εταιρίας με την ίδρυση δυο ακόμα ιδιόκτητων μεσιτικών γραφείων.

Το 2003 η επιχείρηση επεκτάθηκε και λειτούργησε νέο γραφείο στην οδό Μιχαλακοπούλου 45 (Εκτός Δακτυλίου) στα Ιλίσια πλησίον του Χίλτον καλύπτοντας έτσι σχεδόν όλη την Αττική.

Το 2008 δημιουργήθηκε το τρίτο μας γραφείο στην Αρτέμιδα σε Νεόδμητο Ιδιόκτητο κτίριο επί της Λεωφόρου Καραμανλή απέναντι από το δημαρχείο Αρτέμιδος καλύπτοντας έτσι ολόκληρη την Αττική.

Η εταιρία μας διαθέτει συνολικά τρία (3) Ιδιόκτητα γραφεία με θέσεις στάθμευσης για τους πελάτες μας. Η είσοδος σε όλα τα γραφεία μας είναι στο ισόγειο διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση για όλους πρωτίστως όμως των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Τα Μεσιτικά γραφεία ZIROGIANNI διαθέτουν μεγάλο αριθμό ακινήτων κάθε κατηγορίας, που συνεχώς ανανεώνεται για τα οποία γίνεται διαρκής διαφήμιση σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο.

Η επιχείρηση μας χρησιμοποιώντας την εμπειρία των συνεργατών της και την καλή συνεργασία της με τις μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες, έχει τη δυνατότητα να συμβουλεύει χωρίς καμία υποχρέωση τους πελάτες της, για τους τρόπους που μπορούν να δανειοδοτηθούν για αγορά κατοικίας-οικοπέδου και επαγγελματικού χώρου.

Να τους ενημερώνει για κάθε μορφής στεγαστικό δάνειο με τους καλύτερους όρους της Τραπεζικής αγοράς για το ύψος του δανείου, το χρόνο εξόφλησης και το βασικότερο το ποσό της μηνιαίας δόσης που να ταιριάζει περισσότερο στις οικονομικές τους δυνατότητες.

Να αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της διαδικασίας της έγκρισης και εκταμίευσης των Δανείων στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Οι άμεσοι στόχοι των φορέων είναι η επέκταση της σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ μέσα από ιδιόκτητα γραφεία, ιδρύοντας κάθετες αυτόνομες μονάδες, παρέχοντας μέσα από μία άψογη οργάνωση και μηχανογραφική υποστήριξη και με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, υπηρεσίες και συμβουλές που ανταποκρίνονται στις προσωπικές στεγαστικές ανάγκες του κάθε πελάτη.ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΖΗΡΟΓΙΑΝΝΗ ΙI REAL ESTATE AGENT - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 21:00

Τρίτη

09:00 - 21:00

Τετάρτη

09:00 - 21:00

Πέμπτη

09:00 - 21:00

Παρασκευή

09:00 - 21:00

Σάββατο

09:00 - 15:00

Κυριακή

11:00 - 15:00

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed