ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | MONOKEROS REAL ESTATE

Κτηματομεσιτικές συναλλαγές – υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων: Μονοκατοικίες, νεοκλασικά, πέτρινα, παραδοσιακά, εξοχικές κατοικίες, βίλλες, μεζονέτες, τουριστικά, βιομηχανικά, επαγγελματικά ακίνητα, καταστήματα, κτίρια-γραφεία, επιπλωμένες κατοικίες, ενοικιάσεις, οικόπεδα, αντιπαροχές, δάνεια, νομική και τεχνική κάλυψη.

Άμεση εξυπηρέτηση. Από την ανάθεση εύρεσης ακίνητου ως την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας (συμβόλαια). Μαζί σκιαγραφούμε το ακίνητο της αρεσκείας σας, οικιστικό, επενδυτικό, επαγγελματικό, βιομηχανικό, τουριστικό, καλλιεργήσιμη γη, κ.λ.π – αξιοποιώντας τις τάσεις της αγοράς συγχρόνως με τις οικονομικές σας δυνατότητες και προτιμήσεις.

Η εταιρία MONOKEROS Real Estate Greece έχοντας μπει στην δεύτερη δεκαετία λειτουργίας της συνεχίζει με τις ίδιες αξίες και δυναμική την παροχή υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Είμαστε κοντά στον επενδυτή με επαγγελματισμό στην παροχή υπηρεσιών, με γνώσεις και έρευνα αγοράς για το προϊόν, πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες του πελάτη. Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για μια υπεύθυνη και αξιόπιστη συνεργασία.

Είμαστε κοντά στον πωλητή για μια τεκμηριωμένη ενημέρωση προκειμένου να προωθηθεί το ακίνητό του στην αγορά ανάλογα με το target group που απευθύνεται με πλήρη εχεμύθεια και επαγγελματισμό. Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς και άλλους επαγγελματίες στον τομέα της αγοραπωλησίας ακινήτων.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αξιολογούμε τις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε το ακίνητο που επιθυμείτε.


ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | MONOKEROS REAL ESTATE - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κατόπιν Ραντεβού

Κυριακή

Κατόπιν Ραντεβού

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ελευθερίου Βενιζέλου 318, Καλλιθέα, Τ.Κ.17675

GPS

37.9450766, 23.6858113

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Αντωνια Παππαδημα 19/09/2022 13:50
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολυ επαγγελματιες οι ανθρωποι πουλησαν το ακινητο μου σε 19 μερες και μεχρι τελευραια στιγμη των συμβολαιων ηταν κοντα μου.