ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ | ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΟΥΡΑΤΗΣ

Η επιχείρηση ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΟΥΡΑΤΗΣ εδρεύει από το 1987 στην Αριδαία του νομού Πέλλης και δραστηριοποιείται με την κατασκευή μνημείων, με θερμοπροσόψεις, μονώσεις, πλακάκια, γρανίτες, μάρμαρα και τζάκια.

Η πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε μας κάνει να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας απαίτηση. Αναλαμβάνουμε με πλήρη συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε κατασκευή από ένα ταφικό μνημείο μέχρι μια ειδική κατασκευή δικών σας προδιαγραφών.

Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε γίνεται μετά από μελέτη ώστε να σας παρέχουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο για το κόστος αλλά και τον τρόπο εργασίας μας. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε κάθε μας έργο στον προκαθορισμένο χρόνο αλλά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος αφουγκραζόμενοι τις δυσκολίες της εποχής.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις ανάγκες της αγοράς και για αυτό έχουμε φροντίσει να εκσυγχρονίσουμε τα εργαλεία μας.Προμηθευόμαστε κορυφαίας ποιότητας υλικά από εκλεκτούς προμηθευτές ώστε να παρέχουμε σε εσάς τα καλύτερα αποτελέσματα. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις κατασκευές μας.

Εξυπηρετούμε με όλο το πακέτο των υπηρεσιών μας την Αριδαία, το νομό Πέλλας αλλά και όλη την Μακεδονία κατόπιν συνεννόησης.

Υπηρεσίες:

  • Μνημεία
  • Θερμοπροσόψεις
  • Μονώσεις
  • Πλακάκια
  • Τζάκια

ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ | ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΟΥΡΑΤΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Παράδρομος Αριδαίας, Αριδαία, Νομός Πέλλας, 58400

GPS

40.9657212, 22.0708385

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Θανάσης 05/07/2023 19:54
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Εξαιρετικοί!!