ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΑΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | BASE & TOP

Ένας χώρος ομορφιάς που άνοιξε τις πόρτες του 16/4/19. Η διακοσμήτρια Αλίκη Αρχοντάκης μαζί με την ιδιοκτήτρια Χριστίνα Πρίντεζη κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν χώρο ομορφιάς απόλυτα χαλαρωτικό, με αρμονία και στοιχεία πολυτέλειας.

Οι υπηρεσίες μας:

Στον χώρο μας θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες και προϊόντα:

 • Manicure στην αρχική του μορφή! υγρό manicure με spa άλατα της cnd πάντα συνοδευόμενο από peeling για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων
 • Βερνίκια διαρκείας της cnd, vinylux καθώς και της Essie
 • Ημιμόνημα των εταιρειών cnd-shellac , semilac, E.mi σε μια τεράστια γκάμα χρωμάτων
 • Pedicure απλό ή θεραπευτικό πάντα συνοδευόμενο από peeling σε ποδολουτήρες της εταιρείας feral από υλικό Corian με οζονοθεραπεία
 • Υπηρεσίες αποτρίχωσης με κερί και κλωστή
 • Σχήμα, καθαρισμός και βαφή φρυδιών
 • Extension βλεφαρίδων, lash lift και βαφή

Στον χώρο μας επίσης θα βρείτε προς πώληση:

 • Προϊόντα από την εταιρεία panier des sens
 • Σαπούνια, ξηρό έλαιο, κρέμες, αρωματικά χώρου από την Προβηγκία
 • Κρέμες της cnd και της e.mi, κρέμες ποδιών, λαδάκια
 • Σε όλα υπάρχει ανοιχτό προϊόν για δειγματισμό.

Υγιεινή & Ασφάλεια

Στο «Base & Top» εκτός από το στόχο μιας επιτυχημένης υπηρεσίας ομορφιάς, τοποθετούμε σαν βασική αρχή την προφύλαξη της υγείας των πελατών μας αποκλείοντας την πιθανότητα προσβολής τους από μικροοργανισμούς που μολύνουν τις επιφάνειες των χώρων, των εργαλείων και των υλικών που χρησιμοποιούμε. Μοναδική λύση για την αποφυγή μόλυνσης των πελατών και του προσωπικού μας, αποτελεί η αποστείρωση των εργαλείων καθώς και η απολύμανση των επιφανειών όλου του χώρου μας!

Οι μολυσμένες επιφάνειες μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο λοίμωξης για τους πελάτες και το προσωπικό. Πολλοί κλινικά συναφείς παθογόνοι οργανισμοί είναι ικανοί να επιβιώνουν πάνω σε άψυχες επιφάνειες για εβδομάδες έως μήνες, παραμένοντας μολυσματικοί. Οι μικροοργανισμοί αυτοί μπορούν στη συνέχεια να εξαπλωθούν μέσω της επαφής με τις μολυσμένες επιφάνειες. Συνεπώς, αποτελούν μόνιμη απειλή διασταυρούμενης μόλυνσης. Όπως κατέδειξε έρευνα, τα χέρια που μολύνονται με ιούς από μολυσμένη επιφάνεια, μπορούν να μεταφέρουν τους ιούς σε πέντε ακόμη επιφάνειες και σε 14 ακόμη αντικείμενα.

Ο ασφαλέστερος τρόπος για την πρόληψη διασταυρούμενων μολύνσεων είναι η προφυλακτική και στοχευμένη απολύμανση των εν δυνάμει ή πραγματικά μολυσμένων επιφανειών.

Επιπρόσθετα, είναι απαραίτητη η τήρηση των μέτρων υγιεινής των χεριών.

Εμείς εγγυόμαστε την απολύμανση του χώρου μας κατά το μέγιστο.

Το απολυμαντικό υλικό που χρησιμοποιούμε είναι Bacillol AF από την Bode:

Το Bacillol AF, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολύμανση επιφανειών, ανθεκτικών στην αλκοόλη. Το απολυμαντικό επιφανειών Bacillol AF είναι άοσμο, δεν περιέχει αλδεΰδες και δεν αφήνει υπολείμματα.

Στην σύστασή του περιέχει 100 γραμμάρια: 45g προπανόλη-1, 25g προπανόλη-2 και 4.7g αιθανόλη. Η μικροβιολογική του δράση είναι άμεση, λειτουργεί ως βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, φυματιοκτόνο και ιοκτόνο (συμπεριλαμβανομένων των HBV/ΗΙV, Vaccinia, Papova), ενώ καταπολεμά τα μυκοβακτηρίδια, τους αδενοϊούς και τους ροταϊούς.

Το απολυμαντικό Bacillol AF είναι κατάλληλο για απολύμανση χειρουργικών και ιατρικών επιφανειών, σε νοσοκομεία, ιατρεία, κουζίνες βιομηχανιών, βιομηχανίες φαρμάκων, κ.α.

Όσον αφορά την απολύμανση των εργαλείων, ενημερώνουμε ότι αυτή είναι πάγιο στάδιο πριν την αποστείρωση και για λόγους προστασίας του προσωπικού που «χειρίζεται» τα χρησιμοποιημένα εργαλεία.

Φάση 1 – ΒΟΥΡΤΣΑ:

Με τη βούρτσα απομακρύνονται τα μεγάλα υπολείμματα των υλικών και των ιστών που προσκολλούνται στα εργαλεία και τις χειρολαβές κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Φάση 2 – ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ:

Απολύμανση & επιμελημένος καθαρισμός των εργαλείων με υπερήχους.

Στο πλυντήριο υπερήχων γίνεται πλύση και απομάκρυνση μικρών υπολειμμάτων και υλικών, καθώς και καταστροφή πολλών μικροβίων από τα εργαλεία.

Τα εργαλεία ξεπλένονται με νερό μετά την απολύμανση, για να απομακρυνθούν όλα τα υπολείμματα που πιθανόν έχουν παραμείνει στα εργαλεία. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η πλήρης απολύμανση των εργαλείων και η αποφυγή επαφής με το δέρμα του ασθενούς.

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε την συσκευή υπερήχων της NC PRO Equipment «Digital Ultrasonic Cleaner».

Η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει μεγάλο δοχείο, δίνοντας τη δυνατότητα να απολυμάνουμε μεγάλα σε μέγεθος και πολλά εργαλεία την ίδια στιγμή. Επιπρόσθετα μας δίνει την επιλογή να ζεστάνουμε το υγρό καθαρισμού στους 60 βαθμούς Κελσίου, έτσι ώστε να καθαριστούν τυχόν σημεία ακαθαρσιών, τα οποία είναι επίμονα και ξεραμένα.

Στο πλυντήριο υπερήχων « Ultrasonic cleaner» χρησιμοποιούμε το Stammopur DR 8 το οποίο:

 • Απολυμαίνει και καθαρίζει ιατρικά εργαλεία και εξοπλισμό.
 • Αδρανοποιεί βακτηρίδια περιλαμβανομένων Tb-H (ελικοβακτηρίδιο πυλωρού), μύκητες, ιούς HBV/HIV
 • Διαλύεται με νερό βρύσης & δεν χρειάζεται πρόσθετη θέρμανση.
 • Είναι απαλλαγμένο από αλδεύδες, χλώριο και φαινόλες.

Φάση 3 – ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ:

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε τον αποστειρωτήρα θερμού αέρα με ανακυκλοφορία Tau Steril 2000.

Οι αποστειρωτήρες θερμού αέρα, με μηχανική κυκλοφορία του αέρα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των υγειονομικών υπηρεσιών.

Η μηχανική κυκλοφορία του αέρα αποτρέπει τον σχηματισμό θυλάκων με ψυχρό αέρα, τα οποία διακινδυνεύουν ή αναιρούν την επιτυχία της αποστείρωσης.

Ο θερμοστάτης ρυθμίζεται συνεχόμενα μη κλιμακωτά και με ενσωματωμένο θερμόμετρο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Οι ποδολουτήρες είναι από υλικό Corian. Πρόσφατες μελέτες σε διάφορα ερευνητικά κέντρα απέδειξαν πως το Corian όχι μόνο δεν βλάπτει την υγεία μας, αλλά ταυτόχρονα εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών, όπως τα βακτήρια και οι μύκητες. Στα πειράματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν καλλιέργειες μικροβίων όπως stafilococcus aureus, escheria colli, pseudomonas κ.α. Οι μελέτες αναφέρουν πως μετά από 72 ώρες υπήρξε δραματική μείωση της ανάπτυξης των μικροβίων αυτών, σε ποσοστό 99,9%!!!

Πάραυτα ο ποδολουτήρας έχει σταθερή παροχή Οζονοθεραπείας η οποία επιτυγχάνει Βακτηριακή απολύμανση καθώς και Ιογενή απενεργοποίηση.


ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΑΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | BASE & TOP - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

ΚΛΕΙΣΤΑ

Τρίτη

09:00 - 20:00

Τετάρτη

09:00 - 20:00

Πέμπτη

09:00 - 20:00

Παρασκευή

09:00 - 20:00

Σάββατο

09:00 - 17:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
dora 14/12/2019 11:07
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Αριστη εξυπηρετηση,πολυ καλη δουλεια,το συστηνω ανεπιφυλακτα!!

Κορινα 11/12/2019 08:42
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Καταπληκτική και προσεγμενη δουλειά, ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό και τηρούνται όλες οι κανόνες υγιεινής! Μπράβο, να συνεχίσετε έτσι!

Αντιγόνη Κωνσταντοπούλου 05/12/2019 18:10
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Υπέροχος χώρος και η ομάδα κάνει φοβερή δουλεία..