Μαιευτήρας Γυναικολόγος Θεσσαλονίκη Αλεξανδρίδης Τίμος

Ο ιατρός Αλεξανδρίδης Τίμος είναι Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει διδακτορικό στη “Φυσική Γυναικολογία” και πτυχίο Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Ι. Τσιμισκή 78 στον 5ο όροφο, ιατρείο η ίδρυση του οποίου έγινε από τον πατέρα μου το 1960. Στα 50 και πλέον χρόνια λειτουργίας του γυναικολογικού – μαιευτικού αυτού χώρου (επί 25ετίας στο παρελθόν συντηρούσαμε ιδιωτική γυναικολογική μαιευτική κλινική ” Κλινική Ορέστης Αλεξανδρίδης” με προσωπικό ιατρικό αρχείο 80.000 και πλέον γυναικών και 26.000 προσωπικών γεννήσεων), το βασικότερο χαρακτηριστικό αυτής της λειτουργίας αποτελούσε και αποτελεί η ανθρωποκεντρική προσέγγιση, εκτίμηση και αντιμετώπιση των γυναικών, που για 50 και πλέον χρόνια, εμπιστεύονται το ιατρείο.

Από το 2011 συνεχίζω το ιατρείο μόνος μου, συντηρώντας το υπάρχον προσωπικό στον ίδιο, αλλά ανακαινισμένο χώρο που διατηρούσαμε με τον πατέρα μου, τηρώντας απαρέγκλιτα τις ίδιες αρχές με τις οποίες και ξεκινήσαμε για πρώτη φορά.

Συνδυάζω την πρακτική – κλινική – κλασική μαιευτική γυναικολογία προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή, με τη χρήση όλων των απαραιτήτων μηχανημάτων.

Οι γυναικολογικές επεμβάσεις – λαπαροσκοπικές στο σύνολό τους, όπως και οι ενδοσκοπήσεις, (υστεροσκόπηση επεμβατική ή μη) λαμβάνουν χώρα σε κλινικές με τις οποίες συνεργάζομαι.

Στις θεραπείες χρησιμοποιούνται τεχνικές σύμφωνα με την πρόοδο της τεχνολογίας και της επιστήμης. Τα υλικά, εξαρτήματα και μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο είναι σύγχρονα. Οι μέθοδοι αποστείρωσης είναι σχολαστικές και σύμφωνες με τους κανόνες της επιστήμης.

Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, ο Αλεξανδρίδης Τίμος διατηρεί συνεργασία με:

  • τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης,
  • τη Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική Γένεσις και το
  • Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΤΙΜΟΣ - greekcatalog.net

Δείτε όλους τους Μαιευτήρες Γυναικολόγους στην Θεσσαλονίκη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

14:00-21:00

Τρίτη

14:00-21:00

Τετάρτη

09:00-14:00

Πέμπτη

14:00-21:00

Παρασκευή

14:00-21:00

Σάββατο

Πελάτες εκτός Θεσσαλονίκης

Κυριακή

Επείγοντα Περιστατικά

Δέχεται μόνο με ραντεβού

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed