ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ | ACCOUNTAXES ΣΑΝΤΡΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το λογιστικό γραφείο “ΣΑΝΤΡΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ” στην Καισαριανή, λειτουργεί από το 1998 και εξειδικεύεται σε φοροτεχνικές, λογιστικές και μηχανογραφικές λύσεις.

Το γραφείο μας έχει διανύσει μία επιτυχημένη πορεία εδώ και τέσσερις δεκαετίες στον τομέα παροχής υπηρεσιών οικονομικών, φορολογικών και λογιστικών θεμάτων σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις, εγγύηση μας είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες μας.

Το λογιστικό μας γραφείο, βασισμένο στην εμπιστοσύνη των πελατών του, προχωρά δυναμικά, με οργάνωση και πλήρως ενημερωμένο και ανανεωμένο, ώστε πάντα διαθέσιμο να καλύπτει πλήρως και αποτελεσματικά τους πελάτες του.

Βασικά μας χαρακτηριστικά είναι η ευελιξία και η αξιοπιστία, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις αυξημένες απαιτήσεις και δυσκολίες, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με την παρούσα οικονομική συγκυρία.

Για την επίλυση των οικονομικών θεμάτων που προκύπτουν από την υπάρχουσα κατάσταση, είμαστε σε θέση να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έχοντας γνώμονα την πολυετή πείρα μας, την υπευθυνότητα και τις γνώσεις μας.

Η φερεγγυότητα μας και οι οικονομικές λύσεις που σας προσφέρουμε είναι μόνο 2 από τους λόγους για να επιλέξετε το λογιστικό γραφείο “ΣΑΝΤΡΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ”.

Τα τμήματα μας απαρτίζονται από:

  • Λογιστικό Τμήμα
  • Φοροτεχνικό Τμήμα
  • Λογιστική Επίβλεψη
  • Επιχειρηματικές Συμβουλές
  • Τμήμα Μισθοδοσίας
  • Εξωτερικές εργασίες

Το λογιστικό γραφείο “ΣΑΝΤΡΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ” λειτουργεί με απώτερο σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών. Καθ’ όλη τη διάρκεια παρουσίας μας στον λογιστικό – φοροτεχνικό κλάδο η βασική μας αποστολή είναι να εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης σας, παράλληλα να σας διασφαλίζουμε τα έννομα συμφέροντα σας.


ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ | ACCOUNTAXES ΣΑΝΤΡΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ηρώ Κωνσταντοπούλου 42, Καισαριανή, Τ.Κ.16121

GPS

37.9637945, 23.7597012

Τηλέφωνο
Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μάνος 23/09/2020 10:13
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Αξιόπιστοι συνεργάτες!!!