Αναζήτηση

Λογιστής, Λογιστικό γραφείο Αθήνα Κέντρο Βελεγρακης Νικόλαος 

Η βιωσιμότητα, η υγιής ανάπτυξη και η εξέλιξη μιας επιχείρησης βασίζονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη γνώση της οικονομικής κατάστασης, του ανθρωπίνου δυναμικού και των δυνατοτήτων της.

Για περισσότερα από 15 χρόνια το λογιστικό μας γραφείο προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ως φοροτεχνικό λογιστικο γραφειο και σύμβουλος επιχειρήσεων με έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Στοχεύουμε σε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελματικότητα.

Τι προσφέρουμε:

  • Αξιόπιστες υπηρεσίες
  • Ολοκληρωμένη λογιστική υποστήριξη
  • Ολοκληρωμένη φοροτεχνική υποστήριξη
  • Επαγγελματισμό και εχεμύθεια
  • Εμπειρία και Τεχνογνωσία

Εταιρικό προφίλ

Ποιοί είμαστε
Για περισσότερα από 15 χρόνια το λογιστικό γραφείο Βελεγράκης Νικόλαος & Συνεργάτες προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ως φοροτεχνικό λογιστικό γραφείο και σύμβουλος επιχειρήσεων με έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.
Εστιάζουμε στην παροχή υπηρεσιών αξίας σε άτομα και επιχειρήσεις που στοχεύουν στη δυναμική ανάπτυξη και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της σύγχρονης ανταγωνιστικής εποχής. Ανεξαρτήτως μεγέθους, μορφής και κλάδου, μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας την επιθυμία για αποδοτική συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες που έχουν τις επαγγελματικές και τεχνικές γνώσεις και προϋποθέσεις να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες.

Η εμπειρία μας, η σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και η βέλτιστη οργάνωσή μας, αποτελεί μία μοναδική πρόταση προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες μας. Τα παραπάνω στοιχεία, σε συνδυασμό με τις ισχυρές συνεργασίες, μας δίνουν το πλεονέκτημα και τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αποδοτικά, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Με προσωπική εξυπηρέτηση, έγκαιρη και έγκυρη επίλυση προβλημάτων και ευέλικτη προσαρμογή στο σύνθετο και μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Ισχυρές σχέσεις
Το λογιστικό μας γραφείο παρέχει ένα φάσμα φοροτεχνικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με μία επαγγελματική ομάδα στελεχών, και συνδυάζει την προσωπική ενασχόληση και προσοχή ενός έμπιστου συμβούλου και συνεργάτη με το εύρος των δυνατοτήτων μίας καθιερωμένης και αναγνωρισμένης επιχείρησης.

Στοχεύουμε σε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελματικότητα.


ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ | ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΑ Ε.Ε. - greekcatalog.net

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Πανεπιστημίου 44 Αθήνα Κέντρο

GPS:

37.98199, 23.731707

Επικοινωνήστε με e-mail
Οδηγίες για την Διαδρομή

Αφήστε μια κριτική

Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Πάνω
Φορτώνει…