ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ | ΞΗΡΟΥΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Το λογιστικό γραφείο ‘’ΞΗΡΟΥΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ’’ λειτουργεί από το 2008 στους Αγ. Αναργύρους. Η ιδιοκτήτρια είναι οικονομολόγος – φοροτεχνικός του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών κα λογίστρια με άδεια Α΄ Τάξης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Πρόκειται για μια επιχείρηση που συνδυάζει την εμπειρία, την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα στην προσέγγιση κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η αντιμετώπιση του εκάστοτε πελάτη, επιχειρηματία ή μη που αποφασίζει να μας εμπιστευτεί, ως συνεργάτη και όχι ως ακόμα ένα πελάτη, το χαμόγελο και η ευγένεια έχει εδραιώσει την εταιρική φήμη της επιχείρησης στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά του νομού Αττικής.

Στο γραφείο μας, συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω αλλά και έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες (εργατολόγους, δικηγόρους, συμβολαιογράφους) προκειμένου να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί, θα σας συμβουλέψουμε ώστε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό των στόχων σας. Κατανοώντας δε τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε λογικές τιμές προσαρμοσμένες στο κλίμα της εποχής.

Η επιχείρηση διαθέτει και ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα ΑΜΕΑ. Διαθέτει ράμπα στην είσοδο του γραφείου για την εύκολη πρόσβαση . Επίσης σε άτομα με πολύ περιορισμένη κινητικότητα ή προβλήματα όρασης σε σημείο που να καθιστά αδύνατη την μετακίνησή τους , τα οποία διαμένουν σε απόσταση έως 5χλμ από την έδρα μας, εξυπηρετούνται κατ’ οίκον χωρίς επιπλέον χρέωση.

Η ιδιοκτήτρια έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί διαρκώς σεμινάρια, προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα και με έγκαιρη ενημέρωση στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, καθώς ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχει καταιγισμός μεταβολών τόσο στο εργασιακό όσο και στο φορολογικό τοπίο.

Η καλή φήμη του γραφείου έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της ελληνικής επικράτειας, καθώς ένα μέρος του πελατολογίου προέρχεται από το εξωτερικό (π.χ. Αμερική , Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία).

Όραμα της επιχείρησης είναι οι ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας και η συνεχής παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαθέτοντας πάντα αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό.


ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ | ΞΗΡΟΥΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-14:00 & 18:00-21:00

Τρίτη

9:00-14:00 & 18:00-21:00

Τετάρτη

9:00-14:00 & 18:00-21:00

Πέμπτη

9:00-14:00 & 18:00-21:00

Παρασκευή

9:00-14:00 & 18:00-21:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed