ΛΕΙΑΝΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΡΟΔΟΣ | ΛΟΥΚΑΚΗ ΑΦΟΙ ΛΕΙΑΝΣΗ-ΓΥΑΛΙΣΜΑ-ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Η εταιρεία ΛΟΥΚΑΚΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε. ασχολείται με τη λείανση μαρμάρων στην περιοχή της Ρόδου, από το 1974, με συνέπεια και επαγγελματισμό, προσφέροντας σας υπηρεσίες που αφορούν την συντήρηση και επεξεργασία μαρμάρινων επιφανειών.

Παρακολουθώντας εντατικά τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις της αγοράς που μεταβάλλονται με ταχύτατους ρυθμούς, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα εργασιών που σχετίζονται με την επεξεργασία και συντήρηση όλων των τεχνητών και φυσικών μαρμάρινων επιφανειών. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες μας αφορούν τη λείανση μαρμάρου, μωσαϊκού, γρανίτη και σκυροδέματος, ενώ εφαρμόζουμε τη μέθοδο αδιαβροχοποίησης σε οποιασδήποτε επιφάνεια. Επιπλέον, ασχολούμαστε με την αντιολίσθηση μαρμάρινων σκαλών και επιφανειών που είναι καλυμμένες με πλακάκι.

Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει και να σας προτείνει την ιδανική λύση για την κατασκευή ή αναδιαμόρφωση των επιφανειών της οικίας και του επαγγελματικού σας χώρου. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας, ενώ κάθε εφαρμογή γίνεται κατόπιν σχετικού ελέγχου κάθε χώρου και με εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας που εγγυάται το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΑΦΟΙ Ο.Ε στη Ρόδο, έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία να κάνει κάθε σας επιφάνεια να φαίνεται καθαρή και περιποιημένη, άμεσα, αξιόπιστα και οικονομικά!

Υπηρεσίες:

  • Τρίψιμο, στοκάρισμα και γυάλισμα μαρμάρων, μωσαϊκών, γρανιτών σε δάπεδα και επενδύσεις που βρίσκονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με νέα τεχνολογία ρητινούχων διαμαντιών, χωρίς σκόνη.
  • Επιδιόρθωση φθαρμένων δαπέδων που έχουν τρύπες, σπασίματα, ρωγμές κλπ.
  • Αδιαβροχοποίηση μαρμάρων, γρανιτών και μωσαϊκών
  • Κλιμακοστάσια με αυτόματη απορρόφηση του νερού και χωρίς σκόνη
  • Επισκευή και μόνωση μαρμάρων – μωσαϊκών
  • Επίλυση προβλημάτων υγρασίας σε βεράντες και ταράτσες (χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση με δική μας τεχνική και υλικά)
  • Αποκατάσταση χαλασμένων αρμών ή δημιουργία αυτών από την αρχή.
  • Τοποθέτηση αντιολισθητικού πατήματος ασφαλείας, από θιξοτροπικό εποξικό συγκολλητικό υλικό μεγάλης αντοχής, σε μαρμάρινες σκάλες κλπ.
  • Καθαρισμός και αδιαβροχοποίηση πλακών Καρύστου, Πήλιου κ.α.

ΛΕΙΑΝΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΡΟΔΟΣ | ΛΟΥΚΑΚΗ ΑΦΟΙ ΛΕΙΑΝΣΗ-ΓΥΑΛΙΣΜΑ-ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Τασοσ β. 24/11/2020 19:00
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Τέλεια αποτελέσματα. Τους προτείνω!!