ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ | ΒΑΛΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Το κτηματομεσιτικό γραφείο ΒΑΛΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ M.Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2005 στα Σύβοτα του νομού Θεσπρωτίας. Πρόκειται για μια επιχείρηση, η ιδεολογία της οποίας βασίζεται στη συμπόρευση και το συνδυασμό της παραδοσιακής με τη σύγχρονη πρακτική και τεχνολογία. Με αυτό τον τρόπο, στοχεύουμε στη διατήρηση και προώθηση του ανθρώπινου και αξιόπιστου χαρακτήρα μας, σεβόμενοι πάνω απ’ όλα τον πελάτη και προσφέροντας του τις πιο ολοκληρομένες υπηρεσίες.

Με γνώση και μεράκι, φιλοδοξούμε να καινοτομήσουμε στο χώρο της αγοράς ακινήτων, παρακάμπτωντας χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες και διευκολύνοντας τον πελάτη έτσι ώστε να έχει έγκαιρη ανταπόκριση και άμεση εξυπηρέτηση σε όλα τα αιτήματα του.

Επειδή η αγοραπωλησία και η ενοικίαση είναι δυο πολύ βασικές λειτουργίες ενός κτηματομεσιτικού γραφείου, με τον σύγχρονο εξοπλισμό, τις γνώσεις και το προσωπικό που διαθέτουμε είμαστε εδώ για εσάς για να σας κατευθύνουμε στην εξεύρεση του κατάλληλου πωλητή ή αγοραστή του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να σας ενημερώσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με το ακίνητο που θέλετε να ενοικιάσετε, στην περιοχή όπου επιθυμείτε και ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτετε.

Στόχος μας είναι πάντα το ταίριασμα της προσφοράς με τη ζήτηση στο μέγιστο δυνατό.

Το εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό μας ή εγώ ο ίδιος θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και θα σας παρέχουμε εγγυημένα όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν να συγκεντρώσετε.


ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ | ΒΑΛΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Σύβοτα, Ηγουμενίτσα, Τ.Κ.46100

GPS

39.407587699842, 20.244160252115

Τηλέφωνο
Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Νίκος Θ. 25/01/2020 22:25
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Σωστοί επαγγελματίες!!!

Βαγγέλης 24/01/2020 08:15
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Γνωρίζουν καλά της δουλειά τους και κάνουν συμφέρουσες συμφωνιες