Το νησί της Ίου είναι ένα νησί στο κυκλαδίτικο συγκρότημα της Ελλάδας και βρίσκεται σφιχτά στη μέση του. Το νησί της Μυκόνου και βόρεια της Σαντορίνης. Αυτό που έχει να προσφέρει το νησί σε κάποιον που επισκέπτεται είναι πεντακάθαρα νερά που περιβάλλεται από παραλίες και μια πραγματικά παραδοσιακή γραφική πόλη που έχει τα παραδοσιακά λευκά και μπλε κτίρια και σπίτια, πραγματικά καλό φαγητό και εκπληκτική νυχτερινή ζωή σε προσιτή τιμή.

Συνδέεται καθημερινά με πλοίο από μεγάλα νησιά όπως η Μύκονος, Νάξος, Πάρος. Κρήτη και η Σαντορίνη και το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας (Πειραιάς) είναι πολύ εύκολο να φτάσετε. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη μέση της πόλης σε κοντινή απόσταση (3 λεπτά) μπαρ, atm, σούπερ μάρκετ και κεντρική στάση λεωφορείου.

Ξεκινήσαμε πρόσφατα ένα έργο ανακαίνισης στα δωμάτια και στον εξωτερικό χώρο, αλλά η νοοτροπία της λειτουργίας παραμένει η ίδια. Μόλις κάνετε check-in, είστε σαν οικογένεια και θα βγούμε από το δρόμο σας για να έχετε τις διακοπές που ονειρευόσασταν.

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματά μας, φροντίζουμε τους πελάτες μας και γινόμαστε μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Δεν είστε ποτέ πελάτης αλλά πάντα επισκέπτης εδώ. Όλοι οι επισκέπτες είναι φίλοι και όλοι οι φίλοι είναι επισκέπτες.

Γιατί το Ios Resort;

  • Το λειτουργούν οι ιδιοκτήτες
  • Ελληνική φιλοξενία
  • Βραβευμένος (Trivago) ένα από τα δέκα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα σε σχέση τιμής απόδοσης
  • Επί του παρόντος, ο αριθμός 1 στο ios (Trip Advisor) για το 2018

Τα δωμάτια μας
Δωμάτια για κάθε γούστο και κάθε πορτοφόλι!View in English


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | ΙΟΣ | IOS RESORT - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Λειτουργούμε από Μάιο έως Οκτώβριο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed