ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ | ΦΑΡΜΑ ΣΑΑΤΖΟΓΛΟΥ

Η Φάρμα λειτουργεί από το 1987 στoυς Φιλίππους Καβάλας προσφέροντας ντόπια στους καταναλωτές κρέατα παραγωγής μας. Σ’ εμάς θα βρείτε άριστη ποιότητα και φιλική εξυπηρέτηση πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο της παραγωγής και διάθεσης ανώτερης ποιότητας κρέατος, είμαστε κοντά σας και σας προσφέρουμε προϊόντα που παρασκευάζουμε με μεράκι και φροντίδα για εσάς. Διαθέτουμε για εσάς τα καλύτερα ντόπια κρέατα όλων των ειδών (κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι) καθώς επίσης και παραδοσιακά λουκάνικα παραγωγής μας.

Στο εργαστήριο μας στους Φιλίππους, παράγουμε μεγάλη ποικιλία σε κρεατοσκευάσματα φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά και φυσικά με κρέατα άριστης ποιότητας. Τα προϊόντα μας διατίθενται στο κεντρικό μας κατάστημα στην οδό Αγίου Χριστοφόρου 19 στις Κρηνίδες, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Η Φάρμα Σαατζόγλου δραστηριοποιείται από το 1987. Κατέχοντας πλέον μία από τις πιο σύγχρονες φάρμες εκτροφής χοίρων, αναπτύσσεται προσφέροντας αγνά Ελληνικά κρέατα. Η οικογένεια Σαατζόγλου με μέριμνα την ποιότητα, την γεύση και την ικανοποίηση του πελάτη, δημιουργεί το δικό της παρασκευαστήριο και κρεοπωλείο. Διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία διαδικασιών ποιότητας παραγωγής, διοχετεύει στην ευρύτερη αγορά κρεοπωλείων, αλλαντοποιείας και χώρων εστίασης της περιοχής, προϊόντα ελληνικής προέλευσης.

Κρεατοσκευάσματα όπως λουκάνικα, κοκορέτσι, σουτζουκάκια, σουβλάκια και πολλά άλλα, μέριμνά μας για το καθημερινό σας τραπέζι. Σύγχρονες μέθοδοι παρασκευής χειροποίητων κρεατοσκευασμάτων δίνουν την δυνατότητα να φροντίζουμε πάντα το καλύτερο για την οικογένεια σας. Στόχος μας η ενίσχυση της ελληνικής αγοράς και η διασφάλιση της ποιότητας.

Η Φάρμα Σαατζόγλου και το παραδοσιακό κρεοπωλείο δίπλα σας καθημερινά προσφέροντας γευστικό κρέας. Σκοπός μας η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Ευχαρίστησή μας η ικανοποίησή σας.


ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ | ΦΑΡΜΑ ΣΑΑΤΖΟΓΛΟΥ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 20:00

Τρίτη

08:00 - 20:00

Τετάρτη

08:00 - 20:00

Πέμπτη

08:00 - 20:00

Παρασκευή

08:00 - 20:00

Σάββατο

08:00 - 18:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γιαννης 28/01/2020 17:56
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλής ποιότητας κρέας. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα..