ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | POWER IN MEAT

Ίδρυσα την POWER in MEAT λόγω του επαγγέλματός μου και της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό και την διατροφή. Το δεύτερο είναι το πιο βασικό κομμάτι. Έτσι σκέφτηκα να δημιουργήσω την POWER in MEAT που απευθύνεται σε όλους εσάς που αγαπάτε το σώμα σας και τον αθλητισμό και πρέπει να τρέφεστε σωστά υγιεινά και με ποιοτικά προϊόντα κρέατος.

Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας καταφέραμε και δημιουργήσαμε εκτός από ένα καλό όνομα, υψηλά στάνταρντ για αυτούς που θέλουν να αποδώσουν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Μας εμπιστεύτηκαν και εμπιστεύονται μεγάλα ονόματα στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και πολλοί που ασχολούνται ερασιτεχνικά με αυτόν.

Αυτό που μας ευχαριστεί όμως περισσότερο είναι ότι ολοένα και περισσότεροι απλοί άνθρωποι που μπορεί και να μην έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό, ανοίγουν την πόρτα τους στην ποιοτική διατροφή … στην Power In Meat.

H POWER in MEAT πρωτοπορεί και καινοτομεί!!!

Με τη γευσιγνωσία και την τεχνογνωσία μας στην επεξεργασία του ποιοτικού κρέατος δημιουργήσαμε ένα νέο προϊόν. Μπιφτέκι γαλοπούλας με το φαρμακευτικό Superfood έλαιο ΚΑΝΝΑΒΗΣ (CBD) υπόσχεται όχι μόνο απόλαυση αλλά και υγιεινή διατροφή χωρίς ίχνος ζάχαρης γλουτένης και λιπαρών στοιχείων.ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | POWER IN MEAT - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed