ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟ | SERFAL ΣΕΡΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η εταιρία SERFAL στο Ναύπλιο, παράγει και τοποθετεί πιστοποιημένα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και συνθετικού υλικού όπως επίσης και παράγει και εφαρμόζει όλων των ειδών τις ειδικές κατασκευές αλουμινίου, όπως ρολλά, παντζούρια, κάγκελα παραδοσιακά και τύπου inox, πέργκολες, πόρτες εισόδου, περιφράξεις, σκιάσεις, κλπ.

Η επιχείρηση καθιερώθηκε στον τοπική αγορά και διακρίνεται για την ποιότητα, την τεχνογνωσία, τη αξιοπιστία και την συνέπεια σε όλες τις εκφάνσεις. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας, με τα προϊόντα μας να απευθύνονται τόσο στην ανέγερση νεων οικοδομών όσο και στην ανακαίνηση και αναβάθμιση των παλαιότερων κτισμάτων.

9 λόγοι να επιλέξετε εμάς:

  • Είμαστε πιστοποιημένοι κατασκευαστές Μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες μας έχουν πιστοποιήσει για την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων τους, ενημερώνοντάς μας συχνά για τεχνικά θέματα και αξιολογόντας μας για την ποιότητα της δουλειάς μας. Αποτέλεσμα αυτού είναι εσείς να έχετε πιστοποιημένα με CE προϊόντα κουρφαίας ποιότητας.
  • Ολοκληρωμένος & ενημερωμένος εκθεσιακός χώρος Στον οργανωμένο εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε μεγάλη γκάμα δειγμάτων σε πραγματικές διαστάσεις αλλά και σε μεμονωμένα εκθεσιακά δείγματα, που με ποικοιλία χρωμάτων, εξαρτημάτων και τυπολογίας, θα σας βοηθήσουν να λάβετε την σωστή απόφαση για τη αντικατάσταση των κουφωμάτων σας ή όποιας άλλης κατασκευής απαιτείται.
  • Ξεκάθαρες προσφορές Οι έγγραφες προσφορές μας αναγράφουν ξεκάθαρα για το τι προϊόν έχουμε δώσει προσφορά, με τι υλικά, ποιών επώνυμων εταιριών, τι χαρακτηριστικών. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο πελάτης μας τι ακριβώς θα παραλάβει με την απόφασή του να συνεργαστεί μαζί μας.
  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων και βοηθητικών κατασκευών Η συνεργασία μας με πληθώρα ελληνικών εταιριών στους βασικούς μας προμηθευτές, μας φέρνει σε θέση να μπορούμε να παράξουμε με βάση τις ανάγκες σας, κάθε πιθανή κατασκευή για την οικιακή ή επαγγελματική σας στέγη.
  • Γνώση των ενεργειακών τζαμιών Γνωρίζουμε καλά τα πλεονεκτήματα των ενεργειακών υαλοπινάκων και είμαστε πρεσβευτές της χρήσης τους σε κάθε κούφωμα. Καλύτερη θερμομόνωση, ηχομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομικό όφελος απο την μείωση ψύξης/θέρμανσης, αναβαθμίζουν την ζωή μας.
  • Ανταγωνιστικές τιμές Η παραγωγή και τοποθέτηση κουφωμάτων είναι διαδικασία που πολλές φορές μπορεί να έχει κρυφές χρεώσεις ή χαμηλή ποιότητα εργασίας. Η SERFAL δεσμεύεται για κορυφαία ποιότητα εργασίας με τις ανταγωνιστικότερες – και ξεκάθαρες – τιμές της αγοράς.
  • Εγγυημένα σωστά τοποθέτηση προϊόντων Σε κάθε περίπτωση, είτε η παραγγελία σας αφορά νέα τοποθέτηση ή αντικατάσταση κουφωμάτων, γνωρίζουμε τα μικρά μυστικά που κρύβουν τις μεγάλα λάθη, και δεσμευόμαστε για γρήγορη, απλή και αποτελεσματική τοποθέτηση κουφωμάτων.
  • Εξυπηρέτηση και μετά την πώληση Γνωρίζουμε ότι η τοποθέτηση μπορεί να κρατήσει μια-δύο ημέρες αλλά τα νέα σας κουφώματα είναι για μια ζωή. Εμείς, είμαστε δίπλα σας συνεχώς για κάθε σας απορία και για κάθε ερώτηση. Πιστεύουμε ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει μια λύση και σίγουρα οι άνθρωποί μας είναι εκεί για να τις βρούνε.
  • Τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα Γρήγορα, εύκολα και πάνω απο όλα εγγυημένα!

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟ | SERFAL ΣΕΡΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-20:00

Τρίτη

8:00-20:00

Τετάρτη

8:00-20:00

Πέμπτη

8:00-20:00

Παρασκευή

8:00-20:00

Σάββατο

8:00-20:00

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Σκοπέλου 3, Άρια, Ναύπλιο, Τ.Κ.21100

GPS

37.574515861624, 22.836839854717

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed