ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ CATERING ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ | ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ | FRIANDISES

Από το 1989 που ιδρύθηκε η εταιρεία FRIANDISES, προκάλεσε αίσθηση στο γευστικό «γίγνεσθαι» της Αθήνας. Με ‘ψυχή’ της εταιρείας τη Μαρία Κοτσίρη, αυτοδίδακτη ζαχαροπλάστη-μαγείρισσα, σ’ ένα μικρό κατάστημα στο κέντρο του Αμαρουσίου, τα εξαιρετικής ποιότητας γευστικά γλυκά της, παραδοσιακής και σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, «κέρδισαν» αρχικά τους εκλεκτικούς Μαρουσιώτες και σύντομα έγιναν γνωστά σε όλη την Αθήνα. Λίγο αργότερα ξεκίνησε και η λειτουργία του τμήματος catering της εταιρείας.

Το catering FRIANDISES μεριμνά για..

  • ..την εκλεπτυσμένη διακόσμηση του χώρου
  • ..τον ιδιαίτερα επιμελημένο στολισμό των τραπεζιών (art de la table)
  • ..τον πλήρη και ποιοτικό εξοπλισμό
  • ..την παροχή service υψηλής ποιότητας από έμπειρους επαγγελματίες
  • ..την εντυπωσιακή παρουσίαση των εδεσμάτων σε buffet

Το τμήμα Catering, το πρώτο διάστημα κάλυπτε προσωπικές εκδηλώσεις (παιδικά parties, βαπτίσεις, γενέθλια, ονομαστικές εορτές) μέχρι 100 άτομα. Η απόλυτα επιτυχής κάλυψη των εκδηλώσεων σε συνδυασμό και με τις αυξανόμενες ανάγκες της πελατείας, ώθησαν την εταιρεία να δημιουργήσει υποδομές για κάλυψη πολυπληθέστερων εκδηλώσεων, μέχρι 500 άτομα, όπως δεξιώσεις γάμων και εταιρικές εκδηλώσεις. Στις αρχές του 2008 λειτούργησε το νέο υπερσύγχρονο εργαστήριο της εταιρείας στη Μεταμόρφωση και αύξησε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης εκδηλώσεων μέχρι 2000 άτομα.

Οι βασικοί κανόνες λειτουργίας που εφήρμοσε από την αρχή η εταιρεία και τους τηρεί απαρέγκλιτα μέχρι σήμερα είναι οι εξής :

  • Παρέχουμε στους πελάτες εξαιρετικά προϊόντα μας – Αυστηρή επιλογή πρώτων υλών.
  • Απόλυτη εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής.
  • Δοκιμασμένες συνταγές και παρασκευή με σπιτική φροντίδα και μεράκι.

Όλα τα παραπάνω συντελούν στην παραγωγή εδεσμάτων ανώτερης ποιότητας και γεύσης, που ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους. Η εταιρεία προσφέρει, στο νέο υπερσύγχρονο εργαστήριο στη Μεταμόρφωση, στην πελατεία της ποιοτικά γλυκά παραδοσιακής και σύγχρονης ζαχαροπλαστικής από εκλεκτές πρώτες ύλες, περιορισμένης ζάχαρης, απουσία έτοιμων μιγμάτων και συντηρητικών.

Η ανάθεση διοργάνωσης οποιασδήποτε εκδήλωσης αντιμετωπίζεται από το catering FRIANDISES με σοβαρότητα, υψηλή αίσθηση ευθύνης και ειλικρινή διάθεση άψογης συνεργασίας με τον πελάτη.


ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ CATERING ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ | ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ | FRIANDISES - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 18:00

Τρίτη

08:00 - 18:00

Τετάρτη

08:00 - 18:00

Πέμπτη

08:00 - 18:00

Παρασκευή

08:00 - 18:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γιάννης Ευαγγελόπουλος 28/08/2019 09:34
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλό φαγητό, ποιότητα και πολύ καλή παροχή, υποστήριξη εκδηλώσεων. Άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.