ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΝΙΚΑΙΑ | ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκμάθησης ξένων γλωσσών το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταματίνας Γερασίμου σας εγγυάται την άριστη εκμάθηση της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας.

Το άριστα εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό μας, με σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας, είναι εδώ για να παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στα παιδιά σας αλλά και σε εσάς.

Το φροντιστήριο μας λειτουργεί με ολιγομελή τμήματα για όλες τις τάξεις αλλά και ταχύρυθμα τμήματα για όσους θέλουν γρήγορα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.

Όλες οι τάξεις διαθέτουν εκπαιδευτικούς διαδραστικούς πίνακες που με την χρήση τους το μάθημα γίνεται παιχνίδι και τα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταματίνας Γερασίμου προσφέρει δωρεάν την pre junior τάξη στα παιδιά που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την εκμάθηση της Αγγλικής ή της Γαλλικής γλώσσας.

Στόχος μας είναι η άριστη εκμάθηση της γλώσσας που επιθυμείτε και η απόκτηση του πτυχίου που το αποδεικνύει μέσα από ένα άριστο περιβάλλον εκπαίδευσης που στηρίζει τον μαθητή σε κάθε του βήμα.

Γι’ αυτό και το φροντιστήριο μας με κοινωνική ευαισθησία παρέχει ειδικές τιμές για τα αδέρφια και τις πολύτεκνες οικογένειες αλλά και στέκεται δίπλα στους γονείς με την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Με εκτίμηση
Σταματίνα Γερασίμου


ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΝΙΚΑΙΑ | ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ - greekcatalog.net
Επισκέψεις: 173
Σήμερα: 2

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed