ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | Π.Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.

Το Επιστημονικό Κέντρο Λογοθεραπείας & Ψυχικής Υγείας «Π.Ε.Ψ.Υ.Π.Ε» είναι μια Μονάδα Ψυχικής Φροντίδας Ιδιωτικού Δικαίου που παρέχει με σεβασμό στις αρχές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας εξειδικευμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και υποστήριξη σε οικογένειες.

Η Αποστολή μας είναι να εξασφαλίζουμε τη σφαιρική προσέγγιση και αντιμετώπιση των δυσκολιών που δυνητικά εμφανίζονται σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και στις οικογένειες τους με την εφαρμογή σύγχρονων, επιστημονικών και αποτελεσματικών μεθόδων.

Το Όραμα μας είναι μια κοινωνία παιδιών και ενηλίκων με ψυχική υγεία, ποιότητα ζωής, ευεξία και συνολική ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους.

Η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου εποπτεύεται από παιδοψυχίατρο και αποτελείται από ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, λογοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, και άλλους επαγγελματίες. Με σεβασμό. εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα στα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας, περιμένουμε να σας γνωρίσουμε, να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε το κατάλληλο θεραπευτικό πρόγραμμα.

Ιδρυτής και Διευθυντής είναι ο Dr. Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συνεργάτης λέκτορας στο Canterbury Christ Church University (UK). O Dr. Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων απ΄όπου και έλαβε το δίπλωμα ειδίκευσης στη Κοινωνική Ψυχιατρική-Παιδοψυχιατρική. Επίσης, είναι διπλωματούχος Ψυχολόγος και πιστοποιημένος στην Ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ψυχοθεραπείας.

Αναλυτικά στο Κέντρο λειτουργούν οι παρακάτω δομές:

  • Τμήμα Παιδιών και Εφήβων
  • Τμήμα Ενηλίκων
  • Μονάδα Βοήθειας στο Σπίτι για άτομα με αναπηρία και με ειδικές ανάγκες

ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | Π.Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

13:30-21:30

Τρίτη

13:30-21:30

Τετάρτη

13:30-21:30

Πέμπτη

13:30-21:30

Παρασκευή

13:30-21:30

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ανδρομάχης 42 & Χαροκόπου, Καλλιθέα, Τ.Κ.17671

GPS

37.9575324, 23.7107075

Τηλέφωνο
Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ιωάννα. 07/02/2020 15:49
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Εξαιρετικός χώρος, με εξαιρετικό προσωπικό που αφιερώνει ποιοτικό χρόνο σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Ένιωσα εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα. Όσο αναφορά την δική μου κόρη επειδή επισκεφτήκαμε στο παρελθόν και άλλους συναδέλφους, είδα άμεση και γρήγορη βελτίωση στο παιδί και το είναι ότι πηγαίνουμε με χαρά!!!