ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ | ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η φυσικοθεραπεία πρέπει να επικεντρώνεται στον ασθενή. Γι αυτό, φροντίζουμε πάντα ο ασθενής να έχει ενεργό ρόλο στη θεραπεία του, ακολουθώντας εξειδικευμένα πρωτόκολλα ασκήσεων, σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό που τον παρέπεμψε.
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λήψη ενός λεπτομερούς ιστορικού, ενώ τον ενημερώνουμε πλήρως τόσο για τη φύση του προβλήματος του, όσο και για την πορεία της αποκατάστασης του. Στόχος μας δεν είναι μόνο η μείωση του πόνου αλλά και η πρόληψη επώδυνων καταστάσεων που μπορούν να διαταράξουν την ποιότητα ζωής του ασθενή, καθώς και η λειτουργική επανένταξη του στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η Ευαγγελία Πατρινού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών που εδρεύει στο Αίγιο. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας.
Εργάστηκε σε κέντρο φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης για οκτώ χρόνια. Ειδικεύεται στις μυοσκελετικές και νευρολογικές παθήσεις που αφορούν άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων, ενώ συνεργάζεται και με αθλητές κάθε είδους.
Από τον Νοέμβρη του 2022 διαθέτει το δικό της Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας στην Αργυρούπολη, το οποίο έχει εξοπλίσει με τα πλέον σύγχρονα μέσα.
Το εργαστήριο φυσικοθεραπείας βρίσκεται επί της οδού Στέφανου Σαράφη 24 στην περιοχή Αργυρούπολη. Το εργαστήριο λειτουργεί συνεχώς εξελισσόμενο πάνω στις θεραπευτικές τεχνικές και στον τεχνολογικό εξοπλισμό, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες. Αναλαμβάνει φυσικοθεραπεία με φυσικά μέσα, θεραπευτικό και αθλητικό μασάζ και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ισχιαλγίες, οσφυαλγίες, κήλες μεσοσπονδύλιων δίσκων, τενοντίτιδες, μυϊκές θλάσεις, συνδεσμικές κακώσεις, ρήξεις μηνίσκου και αυχενικά σύνδρομα. Επιπροσθέτως, στο εργαστήριο γίνεται λειτουργική αποκατάσταση αρθρώσεων μετά από κάταγμα ή χειρουργείο.

Υπηρεσίες:

  • Μέθοδος Kinesio Taping
  • Μάλαξη
  • Θεραπευτική άσκηση
  • Τεχνική Ιδιοδεκτικής Νευρομυϊκης Διευκόλυνσης (PNF)
  • Θεραπεία με Βεντούζες

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ | ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 21:00

Τρίτη

09:00 - 21:00

Τετάρτη

09:00 - 21:00

Πέμπτη

09:00 - 21:00

Παρασκευή

09:00 - 21:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κατόπιν Ραντεβού

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Στρατηγού Σαράφη Στέφανου 24, Αργυρούπολη, Νομός Αττικής, 16452

GPS

37.9101101, 23.747278

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Αγνή 17/01/2023 17:29
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Κάνει τέλεια δουλειά!