ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ | ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ | PETIT PARIS

Στο Petit Paris εστιάζουμε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών μέσα από το παιχνίδι. Σε αυτό το πλαίσιο προτρέπουμε τα παιδιά να εξασκηθούν στη συνεργασία, στην ομαδικότητα και στην υπευθυνότητα. Ενθαρρύνουμε την επιθυμία τους για δημιουργία και θέτουμε τις βάσεις ώστε να σκέφτονται και να διδάσκονται μέσα από κάθε δραστηριότητα.

Τίποτα δεν θυμίζει μάθημα!
Στο Petit Paris στην Άνω Γλυφάδα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως είναι το «Le Village» και το «Le Grand Balcon», τα παιδιά μαθαίνουν γαλλικά από έμπειρες γαλλίδες δασκάλες εύκολα και διασκεδαστικά.

Le Village
Ένα μικρό χωριό που δεν του λείπει τίποτα! Το ταχυδρομείο, το ξενοδοχείο, ο φούρνος, το μπακάλικο, το σχολείο και o κινηματογράφος, γίνονται το φόντο όπου παιδιά από 3 έως 10 ετών, μαθαίνουν γαλλικά παίζοντας.

Le Grand Balcon
Ένας χώρος με αναπαυτικούς καναπέδες και μαξιλάρες, όπου παιδιά από 10 ετών και άνω, με βιβλία, ταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες, μαθαίνουν τη γαλλική γλώσσα χωρίς να αισθάνονται ότι κάνουν μάθημα.

Κατόπιν συνεννόησης στο Petit Paris στην Άνω Γλυφάδα, παρέχουμε τη δυνατότητα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας και σε ενήλικες.


ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ | ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ | PETIT PARIS - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Νικολίνα Τ. 09/07/2019 13:27
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ