ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΡΕΘΥΜΝΟ | ΛΙΤΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η επιχείρησή μας Λιτίνας Γεώργιος, η οποία εδρεύει στο Ρέθυμνο Κρήτης, εδώ και 35 χρόνια δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στον χώρο των καυσόξυλων και προσφέρει στο Ρέθυμνο αλλά και σε όλη την Κρήτη ξερά ξύλα ελιάς, κάρβουνα, pellet κ.α. σε οικονομικές τιμές.

Είμαστε γνώστες του αντικειμένου και οι προσπάθειές μας είναι στραμμένες στην αναζήτηση των καλύτερων και φθηνότερων προϊόντων. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Λόγω των υψηλών τιμών του πετρελαίου, όλο και περισσότερη στέφονται στην θέρμανση με καυσόξυλα. Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει με ξερά καυσόξυλα ελιάς για το τζάκι, τη σόμπα, το λέβητα κ.α. μειώνοντας έτσι σημαντικά τα έξοδα θέρμανσης.

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε τα καλύτερης ποιότητας καυσόξυλα ελιάς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και ενεργειακά τζάκια, σόμπες και λέβητες.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε κοπή ελιών και φύτεμα νέων.

Τα προϊόντα μας μεταφέρονται ΔΩΡΕΑΝ και εξυπηρετούμε με δικά μας οχήματα τους νομούς Λασιθίου, Χανίων, Ηρακλείου και Ρεθύμνης.


ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΡΕΘΥΜΝΟ | ΛΙΤΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-17:30

Τρίτη

8:00-17:30

Τετάρτη

8:00-17:30

Πέμπτη

8:00-17:30

Παρασκευή

8:00-17:30

Σάββατο

8:00-15:00

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Μέση Δήμου Αρκαδίου, Ρέθυμνο, Κρήτη, Τ.Κ.74100

GPS

35.3437458, 24.5823928

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed