ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | THESS GREEN

Η εταιρεία μας “Thess Green” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται από το 2017 στις κηπουρικές εργασίες, παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Χάρη στην 14η εμπειρία του ιδρυτή αλλά και διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την συντήρηση κήπων ακολουθώντας πιστά τις επιθυμίες σας.

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε απαιτητική εργασία, σε έργα πρασίνου μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας, εφαρμόζοντας πάντα σύγχρονες τεχνικές που θα σας εξασφαλίσουν έναν όμορφο και λειτουργικό κήπο.

αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε το χώρο σας σε κήπο των ονείρων σας, φροντίζοντας ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Παρέχουμε κηποτεχνικά σχέδια (με την χρήση φωτορεαλιστικού προγράμματος στον υπολογιστή), δίκτυα αυτόματου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα σποράς και συνθετικού, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με την κατασκευή και την συντήρηση μεγάλων και μικρών κήπων.

Σκοπός μας είναι να ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα παρέχοντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για την κατασκευή και την συντήρηση κήπων σε οικίες, σε επαγγελματικούς χώρους, καθώς και σε δημόσιους χώρους.

Για οποιαδήποτε εργασία μελέτης, κατασκευής και συντήρησης κήπων σε όλη την Θεσσαλονίκη, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας και θα φροντίσουμε για την άψογη εξυπηρέτησή σας, πάντα σε προσιτές τιμές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις επιθυμίες σας, να εξετάσουμε τις ανάγκες του χώρου σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | THESS GREEN - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Νίκος 02/10/2022 20:55
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Ο κήπος μας έγινε φανταστικός. Τιμές λογικές