ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΝΕΜΕΑ | ΑΝΘΟΤΕΧΝΙΚΗ ΝΕΜΕΑΣ

Η ΑΝΘΟΤΕΧΝΙΚΗ ΝΕΜΕΑΣ προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα των φυτών και της διαμόρφωσης κήπου εδώ και 19 χρόνια. Με τέχνη και εμπειρία ετών ειδικευόμαστε στον τομέα της αρχιτεκτονικής τοπίου και διαμόρφωσης κήπων και χώρων πρασίνου.
Διευθύνουμε επίσης ένα σύγχρονο ανθοπωλείο στη Λεωφ. Παπακωνσταντίνου 68 στη Νεμέα Κορινθίας, όπου μπορείτε να βρείτε λουλούδια και φυτά για κάθε περίσταση και κοινωνική εκδήλωση. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας παρέχει κάθε είδους συμβουλή γύρω από τα φυτά. Η ομάδα μας επιμελείται επίσης το στολισμό όλων των ειδών κοινωνικών εκδηλώσεων με λεπτομέρεια και επαγγελματισμό.

Εξυπηρετούμε την περιοχή της Νεμέας, ολόκληρο το νομό Κορινθίας και όπου αλλού μας ζητηθεί κατόπιν συνεννόησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το χώρο μας για να δώσουμε τη φρεσκάδα της φύσης για εσάς και τους αγαπημένους σας μέσα από τις υπηρεσίες σας.

Υπηρεσίες:

  • Ανθοπωλείο
  • Στολισμός Εκδηλώσεων
  • Κατασκευή & συντήρηση κήπου

Η ΑΝΘΟΤΕΧΝΙΚΗ ΝΕΜΕΑΣ αναλαμβάνει με τέχνη και αφοσίωση τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, κήπων, βεραντών και χώρων πρασίνου. Ο γεωπόνος μας επισκέπτεται το χώρο σας και δίνει τις ιδανικότερες λύσεις λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις και την προσωπική σας αισθητική.

Η επιλογή των φυτών γίνεται με βάση τις κλιματολογικές και εδαφικές συνθήκες της εκάστοτε περιοχής και πραγματοποιείται συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μας με τις δικές σας προτιμήσεις. Η γκάμα των φυτών, των δέντρων και των λουλουδιών είναι ευρεία, τα χρώματα και τα αρώματα απεριόριστα και προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε χώρου και ιδιοκτήτη.

Δώστε νέα πνοή στο χώρο σας συμβουλευόμενοι τους ειδικούς και απολαύστε την ομορφιά της φύσης να κατακλύζει το δικό σας χώρο. Η ΑΝΘΟΤΕΧΝΙΚΗ ΝΕΜΕΑΣ αναλαμβάνει επίσης εργασίες συντήρησης του κήπου και του εξωτερικού σας χώρου. Είμαστε κοντά σας με προτάσεις ανθοσυνθέσεων και διακόσμησης, για κάθε χώρο, με τα πιο εντυπωσιακά και σπάνια λουλούδια σε μοναδικές τιμές.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΝΕΜΕΑ | ΑΝΘΟΤΕΧΝΙΚΗ ΝΕΜΕΑΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 -13:00

Τρίτη

09:00 -13:00

Τετάρτη

09:00 -13:00

Πέμπτη

09:00 -13:00

Παρασκευή

09:00 -13:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κατόπιν Επικοινωνίας

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Λ. Παπακωνσταντίνου 68, Νεμέα, Νομός Κορινθίας, 20500

GPS

37.8214393, 22.6608719

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Αντωνης Μητροπουλος 28/07/2021 20:00
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Φοβερά αποτελέσματα! Εμεινα ευχαρηστημένος!