ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ | ΒΕΛΜΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η επιχείρησή μας “Βελμίσης Γιάννης” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή και συντήρηση κήπων, παρέχοντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κόρινθο.

Με σεβασμό στο περιβάλλον, τεχνογνωσία και αξιοπιστία, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά την κατασκευή και την συντήρηση κήπων, την εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος, την τοποθέτηση έτοιμου γκαζόν, αλλά και το κλάδεμα και το κούρεμα δέντρων.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας και να φροντίσει για την δημιουργία ενός ξεχωριστού χώρου πρασίνου.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας αλλά και να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.

Η αγάπη μας για την φύση, η συνεχής εξέλιξη των γεωπονικών μας γνώσεων και ο μεγάλος αριθμός έργων που έχουμε ολοκληρώσει σε όλη την Κόρινθο είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζουμε αλλά και αυτοί για τους οποίους μας επιλέγουν και μας προτείνουν.

Στόχοι μας είναι η δημιουργία λειτουργικών και καλαίσθητων κήπων, η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις όποιες μελλοντικές σας ανάγκες.

Εξυπηρετούμε άμεσα Λουτράκι Κορινθίας, Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας, Ίσθμια Κορινθίας, Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορινθίας, Βραχάτι Κορινθίας αλλά και όλη την Κόρινθο.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ | ΒΕΛΜΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - greekcatalog.net

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Γαζίας 1, Πανόραμα Κεχρεών, Λουτρά Ωραίας Ελένης, Κόρινθος, Τ.Κ.20131

GPS

37.8908001, 22.9918938

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed