ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | EU GREEN

Αναπόσπαστο κομμάτι της ευεξίας αποτελεί το φυσικό περιβάλλον που ζούμε, όσο πιο όμορφο και χαλαρωτικό τόσο και η αίσθηση αυτή βελτιώνεται, έτσι και η έμπνευση για την “ευ green για ευ ζειν” !

Στο αστικό περιβάλλον με το λιγοστό πράσινο, ο κήπος είναι ένα από τα ελάχιστα μέρη που μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον, όσο πιο όμορφος και χαλαρωτικός ο κήπος τόσο μεγαλύτερο το αίσθημα της ευεξίας!

Η EυGreen συστάθηκε το 2017 από ανθρώπους με επαγγελματισμό και πολυετή εμπειρία στον τομέα της συντήρησης πρασίνου και κατασκευής κήπων.

Η επιχείρηση απασχολεί εξειδικευμένους και έμπειρους υπαλλήλους και συνεργάτες παρέχοντας υπηρεσίες σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα στην ολοκληρωμένη συντήρηση κήπων, όσο και στην κατασκευή αυτών.

Υπηρεσίες:

  • Συντηρήσεις κήπων
  • Κατασκευές κήπων
  • Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων

Σήμερα η ΕυGreen απαριθμά σημαντικά έργα και παρακολουθεί τις εξελίξεις σε νέα δεδομένα στη δημιουργία ενός βιώσιμου και πιο ανθρώπινου αστικού πράσινου περιβάλλοντος.

Η ΕυGreen με δέσμευση και αφοσίωση συνεχίζει το έργο της με όραμα τη μεταμόρφωση του αστικού τοπίου αντλώντας έμπνευση από το Μεσογειακό φυσικό περιβάλλον.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | EU GREEN - greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed