ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΚΟΠΗ ΚΛΑΔΕΜΑ ΥΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ | ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η επιχείρησή μας “ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κομοτηνή, δραστηριοποιείται από το 2012 με έργα και εργασίες πρασίνου, παρέχοντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή, τη συντήρηση και την επίβλεψη έργων πρασίνου, την κοπή και κλάδεμα δέντρων, την τοποθέτηση χλοοτάπητα, καθώς και καθαρισμούς οικοπέδων.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και έργα πρασίνου δημοσίου φορέα στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στα έργα πρασίνου, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων πρασίνου. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλην εκείνει την πείρα που χρειάζεται για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα πρασίνου.

Στόχος μας είναι πάντα η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη καθώς και το τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΚΟΠΗ ΚΛΑΔΕΜΑ ΥΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ | ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed