ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗ | LAPALL ΛΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Η εταιρεία Lapall ειδικεύεται στο χονδρικό εμπόριο (αγορά – πώληση) ξύλινων παλετών.

Βρίσκεται σε ένα χώρο οχτώ στρεμμάτων στην Λ. Ανθούσης 10 – 12 στην Παλλήνη Αττικής με άμεση πρόσβαση από την Αττική Οδό και την Λεωφ. Μαραθώνος.

Η Lapall είναι μία από τις πρώτες που ασχολήθηκαν στον τομέα της επαναχρησιμοποίησης – ανακύκλωσης ξύλινων παλετών, από το 1998 ως ατομική εταιρεία και τώρα ως Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, αφοσιώνοντας τη δραστηριότητά μας σε αυτό.

Παράλληλα με την επαναχρησιμοποίηση – ανακύκλωση των παλετών εξασφαλίζουμε ένα καθαρότερο περιβάλλον και οικοσύστημα, το οποίο υποβαθμίζεται. , επιτυγχάνοντας την μείωση του όγκου των αποβλήτων με την εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας βοηθώντας το από το περιττό και βλαβερό για τον ανθρώπινο οργανισμό διοξείδιο του άνθρακα που μπορεί να δημιουργηθεί από το αλόγιστο κάψιμο των παλετών, αποφεύγοντας έτσι την κατασπατάληση των δασών μας.

Οι επαναχρησιμοποιήσιμες παλέτες είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση στην σημερινή αγορά για περισσότερο ανταγωνισμό και οικονομία.

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει την υπηρεσία της επισκευής από τις σπασμένες Ευρωπαλέτες που διαθέτετε εντός Αττικής . Να τις μεταφέρουμε στον χώρο μας και να τις επισκευάζουμε με δικά μας ανταλλακτικά επισκευής , μεταφορικά παράδοσης – παραλαβής – παράδοσης και να σας τις επιστρέφουμε με ποσοστό 40% σε επισκευασμένες παλέτες από τις σπασμένες που παραλαμβάνουμε χωρίς καμία επιβάρυνσή σας.

Επίσης μπορούμε να διαθέσουμε παλέτες Καινούργιες.

Μπορούμε να διαθέσουμε τις παλέτες μας καινούργιες ή μεταχειρισμένες με το διεθνές πρότυπο ΙSPM 15 που αφορά την θερμική επεξεργασία απεντόμωσης των ξύλινων παλετών.

Η Lapall είναι σε θέση άμεσα να αγοράσει τις μεταχειρισμένες παλέτες που έχετε.

Μπορούμε να τις κοστολογήσουμε και να διαμορφώσουμε την τιμή τους ανάλογα με την διάσταση την κατάσταση και την παλαιότητα τους. Είμαστε σε θέση να παραλάβουμε τις παλέτες σας από το χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα ή να μας τις παραδώσετε εσείς στην εταιρεία μας.

Αγοράζουμε και πουλάμε παλέτες :

  • EUR: 1,20 Χ 0,80
  • Τύπου EUR: 1,20 Χ 0,80
  • Ελαφρύ τύπου: 1,20 Χ 0,80
  • Αμερικάνικου τύπου: 1,20 Χ 1,00

Η Lapall συνεργάζεται επί σειρά ετών με τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες και εταιρείες της Ελληνικής αγοράς έτσι έχει την δυνατότητα να σας καλύψει σε οποιαδήποτε ποσότητα σας ενδιαφέρει.

  • Υψηλή διαθεσιμότητα καινούργιων και μεταχειρισμένων παλετών.
  • Άμεση παράδοση.
  • Ανακύκλωση παλετών.
  • Δυνατότητα σύναψης συμβάσεων μακροχρόνιας συνεργασίας.

Εκτός όμως από επαγγελματική χρήση μπορούμε να σας διαθέσουμε παλέτες και για κατασκευές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας γιατί η οικονομική κρίση ενεργοποιεί τη φαντασία και δίνει αξία σε πράγματα που μέχρι χτες θεωρούσαμε κατάλληλα μόνο για βιομηχανική χρήση ή άμα χαλάνε να τα πετάξουμε , όμως όπως θα δείτε είναι πολύ απλό να φτιάξετε από παλέτες αντικείμενα μοναδικά βάζοντας μόνο την φαντασία σας .

Εμείς μπορούμε να σας κατατοπίσουμε να φτιάξετε έναν καναπέ, μια βάση για την τηλεόραση όπως και άλλα χρηστικά πράγματα.

Η φιλοσοφία της Lapall είναι η Αξιοπιστία, η Ασφάλεια και η άμεση εξυπηρέτηση, μετά από χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της ξύλινης παλέτας.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗ | LAPALL ΛΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-17:00

Τρίτη

8:00-17:00

Τετάρτη

8:00-17:00

Πέμπτη

8:00-17:00

Παρασκευή

8:00-17:00

Σάββατο

8:00-14:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed